McGinty isimli üyenin son içerikleri

1. M

Kaydettiğim animeyi bulamıyorum

biraz daha eski zamanlı bi animeydi sanırım kasaba vari bir yerdeydi. bizim kız siyah saçlı kırmızı gözlü oğlan bu kıza yardım ettikten sonra giderken kız arkasından gülümsüyordu baya sapığı oluyor gibi gözüküyordu reelsta
  2. M

saçı kahverengiydi sanırsam
  3. M

Merhaba arkadaşlar, Instagram Reels’ta bir animeye denk gelmiştim, çok ilgimi çekmişti. Kaydettim sanıyordum ama şimdi bulamıyorum bir türlü. Kısa bir sahneydi: Kısa siyah saçlı, kırmızı gözlü (muhtemelen şeytan) bir kız yolda yürürken düşüyordu. Bizim oğlan da hemen yanına gelip yardım...
  4. M

Öneri Gigabyte B450M-K anakartına 5700x3d takılır mı?

Teşekkür ederim hocam.
  5. M

Kasamın orijinal psusu. Bi ara elektrik gidip geliyordu mahallede sonrasında patladı değiştirdik. Cougar mx410 olması lazım kasanın.
  6. M

Sitesine bakmak aklıma gelmemişti teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak sitede 105W yazıyor benim ekran kartım MSI'ın RX 5700 XT. Kasamın güç kaynağı ise 650W. Yeterli gelir mi?
  7. M

İnternette bu anakarta bu işlemciyi takanı göremedim sizlere soruyorum işlemciyi alsam elimde mi kalır? Bide am5 sisteme geçme isteğim yok şuanlık 5700x3d işimi görür bence kullandığım şuan ki işlemci r5 5600. Valorant fps'imin daha yüksek olacağını umduğumdan bu işlemciyi istiyorum L3...
  8. M

S23U vs S24+ vs S24U

S25 serisini bekliyorum teşekkür ederim.
  9. M

S23U vs S24+ vs S24U

Zaten hemen almayacağım telefonu bekleyip S25leri öyle karar verebilirim teşekkür ederim.
  10. M

S23U vs S24+ vs S24U

Açıkçası S23u vs S24u arasındaydım birisi S24+ da bakabilirsin demişti. Fiyatlarına göre nasıllar sizce? S23u, S24+ ve S24u arasında fiyat farklarına göre değecek özellik farkları var mı? Kameradır işlemcidir ekrandır. Fikirlerinizi merak ediyorum.
  11. M

Eskiden izlediğim animeyi hatırlayamıyorum

Teşekkür ederim. Bulmaya çalıştığım anime buydu.
  12. M

Eskiden izlediğim animeyi hatırlayamıyorum

Merhaba. Zaman algımı yitirmiş bulunmaktayım bahsedeceğim animeyi ne zaman nerede izledim inanın hiç hatırlamıyorum. Aklımda kalanları da sizlere anlatacağım eğer bilen ya da fikri olan varsa söylesin uzun zamandır kafamın bir yerinde bu animeyi düşünüyorum. Animenin ana karakteri (kadın...
  13. M

60000 TL AM5 Sistem?

Sistem için teşekkürler. Maalesef bilgim yok bu konularda tek istediğim dediğim gibi oyun ve yayın. Monitörü de turnuvalara vs katılacağımdan istiyorum ve çok iyi bir monitör fiyatını hak ediyor. Kendi teknolojileriyle vs. Attığınız sistem fiyatı ve bileşenleri cidden iyi göz önünde...
  14. M

60000 TL AM5 Sistem?

Aklımda normalde sistem değişmek yok yani am4'ten am5'e geçme düşüncem yok olmasa da olur. Şuan ki ekran kartım çok ısınıyor ve yeni teknolojileri almıyor 5700 xt kullanıyorum. İşlemci olarakta r5 5600 var. Kullandığım monitör asus tuf gaming vg277q1a modeli. Onu 2. monitör yapıp daha yüksek...
  15. M

60000 TL AM5 Sistem?

evet ama çok sağlam monitör ve 2k ile işim olmayacak gibi duruyor bu sistemde 1729241746 oyun + yayın
Geri