https://www.amazon.com.tr/Lecoo-%C3%87%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCkl%C3%BC-Kalitesi-Soundbar-Hoparl%C3%B6r/dp/B0BC9T643G?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3FC38G1MNA0OV
şık bi ürün fiyatıda makul bir bak istersen kullanmıyorum ama almayı düşündüğüm modellerden biri.
Arkadaşlar, şu anda kullandığım sistemde kulaklık dışında bir ses kaynağım yok. Soundbar almak istiyorum, ancak CS2 gibi rekabetçi oyunlarda sesli iletişim için kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum. Bir yandan kulaklık takmak ve soundbar kullanmak bana saçma geliyor. Ses girişi ve çıkışı olan...
Merhaba, rekabetçi oyunlar için bir sound bar almak istiyorum. Bütçem 1000 TL civarında. Kaliteli bir ürün almak önceliğim değil; asıl amacım karşımdaki kişiyle konuşabilmek. Yani, sadece müzik dinlemek veya film izlemek için kullanmayacağım. Bu ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir sound bar var...
Az önce CS2 Girdim ortalama işlemci sıcaklığım 85 idi (arka planda açık bir uygulama yok ! ) oyunu kapadım şuan aldığım sıcaklık 70 derece arka planda sadece google açık bu normalmi. ?
__
Ryzen 5 7500F
RAM 2X 32 YAPMALIMIYIM ? 64 GB FAZLA GELMESİ SIKINTI YAŞATIRMI ?
1731064646
YANİ DEDİĞİNİZE GÖRE NEKDAR YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE AÇARSAM OKADAR İYİ ?
1731064682
PSU DA GAME TECH EVET BU ŞÜPHE UZUN VADEDE ÜZERMİ ?
KASANIN ÜSTÜNDEKİ TÜM FANLAR SOĞUTUCU DAHİL DIŞA DOĞRU ÜFLÜYOR
BUNU BASİT Bİ ŞEKİLDE BİR PEÇETE İLE TEST ETTİM ÇOK BİLGİM YOK AMA HADDİNDEN FAZLA ISINIYOR GİBİ GELDİ BANA FAN YÖNLERİNİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM ?
Bütcemin üç sınırları bu sistem daha kargom gelmedi lütfen değiştirmem gereken muadil parçalar varsa belirtirsen sevinirim ❤️
düzeltme ; fiyat 35.500 şimdi baktımda 😁
1727727644
Ona baktım da RAM ve SSD az geldi onlarıda yükseltilirse fiyatta ağır çeker gibi geldi :(