mcjrowss57 isimli üyenin son içerikleri

1. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Standı 900 TL 🔥

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMK7H6HQ/ref=sspa_mw_detail_0?ie=UTF8&psc=1&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9kZXRhaWw&aref=TxSnBL2dpV&sp_cr=DUB Bu linkteki amortisörlü model mi??
  2. mcjrowss57

Öneri Çift Kollu Monitör Tutucu Öneri

Merhaba elimde 25 inç 1K monitör var yanına da 27 inç 2K monitör düşünüyorum bunun için AMORTİSÖRlü ve çift kollu bir monitör tutucu alacağım. Hem bazen üst üste koymak ama genelde de birini solda birinide sağ tarafta kullanacağım bunun için güzel bir kalitede monitör tutucu önerirseniz sevinirim.
  3. mcjrowss57

Öneri Amortisörlü Monitör Standı Arıyorum

Sorun sıkıntısı var mı istediğim yere hareket ediyor değil mi
  4. mcjrowss57

Hocam bunun daha üst modeli yok mu varsa farkları nedir
  5. mcjrowss57

Merhabalar monitörüm ASUS rog xg249qns bunun için amortisörlü monitör standı arıyorum kaliteli ve güzel olsun hepsiburada Trendyol n11 gibi yerlerden atarsanız iyi olur.
  6. mcjrowss57

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Kodu kullanmayan özelden banada atabilir mi ?
  7. mcjrowss57

🔥İndirim Vadofone pay 100₺ bakiye hediyesi

Kodu kullanmayacak varsa parayla alırım dmden yazın sınırsız
  8. mcjrowss57

Yardım Keenetic Buddy 4 kaç metrekare alana internet yayar?

merhaba evde şuan modem var bende keenetic buddy 4 aldım fakat hiç açmadım 165m2 alan var evde, ev 6 kısımdan oluşuyor. sadece 3 kısım interneti alabiliyor diğer 3 kısım alamıyor bu sağlayıcıyı takarsam modeme yakınmı takmalıyım yoksa uzağamı ayrıca çekmeyen yerler ile arasında 3 duvar var...
  9. mcjrowss57

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

1 opet kodu var 2 tane lıkecarda takas yaparım veya satadabilirim alan varsa
  10. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

temas ediyor mu derken nereyle temas ediyor mu en alt kısımlamı hocam 1753364056 hocam sonra tekrar aynısı gibi bozulmasın ben şimdi desteğe yazsam yenisiyle değişmezler mi sonuçta ürün bozuk geldi
  11. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

dostlar benim klavyede 2 tuş çalışmıyor ne yapmalıyım nereye yazmalıyım yenisini göndermeleri için?
  12. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! 🔥VODAFONE MİGROS 100TL🔥

opet kodu var elımde 1 tane likecard ile takas yaparım
Geri