merhaba evde şuan modem var bende keenetic buddy 4 aldım fakat hiç açmadım 165m2 alan var evde, ev 6 kısımdan oluşuyor. sadece 3 kısım interneti alabiliyor diğer 3 kısım alamıyor bu sağlayıcıyı takarsam modeme yakınmı takmalıyım yoksa uzağamı ayrıca çekmeyen yerler ile arasında 3 duvar var...
temas ediyor mu derken nereyle temas ediyor mu en alt kısımlamı hocam
1753364056
hocam sonra tekrar aynısı gibi bozulmasın ben şimdi desteğe yazsam yenisiyle değişmezler mi sonuçta ürün bozuk geldi
merhaba vshop deniyorum fakat hesaba girmiyor artı olarak valorant store viewer de denedim hesaba giriyor ama server kısmında hata verıyor yanı ondada gıremedım
dailyval da denedim fakat indiremiyorum bölge türkiye diye sanırsam bildiğiniz başka sıte veya uygulama varsa iyi olur aslında gece...
merhaba videoyu çektim videoya baktım hiçbir kasma v.s yok fakat bazı yerleri kırpıp ve bazı yerleri kesip sonuç yaptığımda video kasıyor veya videonun kalitesi 720p ya da daha aşşasıda olabılır baya düşüyor bulanık oluyor bunun sorunu nedir nasıl çözerim
KULLANDIGIM UYGULAMA CAPCUT
Herkeste değil mesela ben bugğn adam gördüm 6-7 Ping’le oynuyor internet sağlayıcınıza bağlı bazı sağlayıcılara siber saldırı olmuş heralde öyle bişeyler diyorlar yani oynayan kişimin sağlayıcısına saldırı olmamışsa o da düşük pingle oynuyodur yani şuan maalesef haksız rekabet var oyunda