mcjrowss57 isimli üyenin son içerikleri

1. mcjrowss57

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Kodu kullanmayan özelden banada atabilir mi ?
  2. mcjrowss57

🔥İndirim Vadofone pay 100₺ bakiye hediyesi

Kodu kullanmayacak varsa parayla alırım dmden yazın sınırsız
  3. mcjrowss57

Yardım Keenetic Buddy 4 kaç metrekare alana internet yayar?

merhaba evde şuan modem var bende keenetic buddy 4 aldım fakat hiç açmadım 165m2 alan var evde, ev 6 kısımdan oluşuyor. sadece 3 kısım interneti alabiliyor diğer 3 kısım alamıyor bu sağlayıcıyı takarsam modeme yakınmı takmalıyım yoksa uzağamı ayrıca çekmeyen yerler ile arasında 3 duvar var...
  4. mcjrowss57

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

1 opet kodu var 2 tane lıkecarda takas yaparım veya satadabilirim alan varsa
  5. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

temas ediyor mu derken nereyle temas ediyor mu en alt kısımlamı hocam 1753364056 hocam sonra tekrar aynısı gibi bozulmasın ben şimdi desteğe yazsam yenisiyle değişmezler mi sonuçta ürün bozuk geldi
  6. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

dostlar benim klavyede 2 tuş çalışmıyor ne yapmalıyım nereye yazmalıyım yenisini göndermeleri için?
  7. mcjrowss57

❌İndirim Bitti! 🔥VODAFONE MİGROS 100TL🔥

opet kodu var elımde 1 tane likecard ile takas yaparım
  8. mcjrowss57

Valorant gece pazarına telefondan nasıl bakarım

merhaba vshop deniyorum fakat hesaba girmiyor artı olarak valorant store viewer de denedim hesaba giriyor ama server kısmında hata verıyor yanı ondada gıremedım dailyval da denedim fakat indiremiyorum bölge türkiye diye sanırsam bildiğiniz başka sıte veya uygulama varsa iyi olur aslında gece...
  9. mcjrowss57

Yardım Pindirim sitesi güvenilir mi?(E-pin)

Hocam aldım zaten ben bunu attığım gün sıkıntı çıkmamıştı genede saol düşünmen yeter
  10. mcjrowss57

PC - Video editledikten sonra videokasıyor

merhaba videoyu çektim videoya baktım hiçbir kasma v.s yok fakat bazı yerleri kırpıp ve bazı yerleri kesip sonuç yaptığımda video kasıyor veya videonun kalitesi 720p ya da daha aşşasıda olabılır baya düşüyor bulanık oluyor bunun sorunu nedir nasıl çözerim KULLANDIGIM UYGULAMA CAPCUT
  11. mcjrowss57

🔥İndirim SAMSUNG WALLET YENİ ÜYELERE 250₺ KAMPANYASI

hayla devam edıyor mu
  12. mcjrowss57

Yardım NetSpeed son 2 günde valoda 60 pingr çıktı yardım

Herkeste değil mesela ben bugğn adam gördüm 6-7 Ping’le oynuyor internet sağlayıcınıza bağlı bazı sağlayıcılara siber saldırı olmuş heralde öyle bişeyler diyorlar yani oynayan kişimin sağlayıcısına saldırı olmamışsa o da düşük pingle oynuyodur yani şuan maalesef haksız rekabet var oyunda
  13. mcjrowss57

Yardım NetSpeed son 2 günde valoda 60 pingr çıktı yardım

aynısı banada oldu bende şuan bunun çözümünü arıyorum neden böyle oldu istanbulda yaşıyorum
Geri