McKöylüsü isimli üyenin son içerikleri

1. McKöylüsü

IPhone 15 – iOS 26 sonrası oyunlarda aşırı kasma sorunu

umudum düşük pek değişme olmaz:(
  2. McKöylüsü

ios27de pek iyi değil hala takılmalar kaçamaklar var 26ya göre daha iyi çalışıyor performansı büyük değişiklik yok
  3. McKöylüsü

konu hortlanmış kısa özet geçmek istiyorum ios26 1 sene içinde hiçbir gelişme yapmamıştır sorunlar duruyor ios27 kaldı oda ios26dan kalma sorunlar mevcut apple yazılımda batırdı
  4. McKöylüsü

🔥İndirim Steam Ea Play 1,2$ 1 Ay

Ea sitesinde 1 dolar hemen aktifleşiyor
  5. McKöylüsü

Farklı Arayüze Sahip Saat Uygulaması (Test Edildi)

proje karıştı bir kere yüklemiştim sonra sildim bir sorun vardı tekrar aynısını kabul etmedi bu kadari oldu amacım büyük değil zaten isteyen kullansın kullanmasın, proje yapıyorum bu yayınlanır isteyen kullansın paylaşıyorum eleştirine kabulum eleştiride iyidir;)
  6. McKöylüsü

W11 Den W10 A Geçsem Sistemimi Max Performansda Kullanamaz Mıyım ?

İkiside aynı performansı veriyor bir fark yaratmaz
  7. McKöylüsü

Windows 11 Sizde Bu Kadar Kötü Çalışıyor Mu ?

yazılımsal sorun yapmış olabilir şuan w10 kullan daha çok gideri var
  8. McKöylüsü

arayüz için çalışmaları yapağım ilerde bende farkediyorum teşekkürler yorum için
  9. McKöylüsü

Sistemim Isınmıyor Normal mi?

ben fırın işletiyorum ona rağmen açıyor oynatıyor sen boştaki sıcaklıkla oyun oynuyorsun mis
  10. McKöylüsü

biliyorum 2 gün önce projede sorun çıktı githuba atamadım olmadı mecbur olarak yarım atabildim bunu kabul etti 1784729866 hobi eyvallah genede
  11. McKöylüsü

Çözüldü✓ Yeni Laptopda Wifi Yok

https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/loq-15irx10/downloads/driver-list/component?name=A%C4%9F%3A%20Kablosuz%20LAN&id=E3519D23-890E-4DE1-9064-DE6E7DA2515B ürün bumu dur
  12. McKöylüsü

saat uygulaması yaptım benim içinde değerli herkesin günlük hayatında kullanılan uygulama bende kullanıyorum 2 telefon üzerinden test edildi ve alarm çaldı tavsiyem bir kaç gün gündüz zamanları kurun test edin sorunsuz işini yapıyorsa bana bildirin https://github.com/Garbayus/Saaxt-Clock
  13. McKöylüsü

Trt Boykot Kampanyası

RKL olsa çokta sırıtmaz boşa TRT çalışıyor
  14. McKöylüsü

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

alsam mı:rolleyes:
  15. McKöylüsü

Windows Kuruyorum Yardım

Galiba mbr olarak yüklemişsin eskiden şimdi gpt olarak yüklüyorsun uyumsuzluk o olabilir bu işte daha iyi bilen vardır ben pek bilmiyorum:(
Geri