elinize sağlık konu için. Android cihazlarda taktığımız zaman anında mic olarak algılıyor, ama ios cihazlara taktığımızda mikrofonu görmüyor ve telefon mikrofonu ile kayıt alıyor. Bunun için bir ayarı var mı veya nerede hata yapıyoruz yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar saramonic blink500 B2 marka yaka mikrfonum var. Android telefona takınca anında çalışıyor video sesi mikrofondan alıyor.
İphone cihaza takıyorum (farklı cihazlar denedim type-c girişli veya normal iphone girişli ) bir türlü video sesini mikrofondan almıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı...
Lütfen yardım
Arkadaşlar merhaba normalde 240 ssd 1tb de hdd kullanıyordum m2 aldım 240 ı iptal edip m2 ve hdd ile oynuyordum geçen kasamı anakartımı ve işlemcimi değiştirdim
m2 ve hdd yi taktım açtığımda hdd yi görmedi sonra 240 ssd yi de ekledim bu sefer üçünü de gördü ama ssd nin içerisinde...
Merhabalar 2 3 gün önce kasamı değiştirdim suan her pcyi açıp kapadığımda masaüstündeki kısayollar bu sekilde açılıyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar merhaba 2020 yılında dizdiğim sisteme Frisby G8530QM mekanik klavye almıştım seve seve de yıllardır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı gayet de sağlam her türlü rage'ye dayanıklı bir klavyeydi.
Bu zamana kadar üzerine her türlü su , soda , şalgam vb şekersiz içecekler dökülmüştü...
oyunu pcden klavyeden oynuyorum bayağı da severek oynuyorum ama oyunda bir özellik var ( Wake up veya Get up attack diye geçiyor ) yere düştüğünüzde kalkarken rakip size hamle yapacağı anda hızlıca yerden kalkıp rakibe vuruyorsunuz. ( bir de kritik yedikten sonra diğer komboya yakalanmamak için...
Arkadaşlar bu hafta Mezitli bölgesine gittim (Mersin) telefonumun gps'i beyrutta gözüküyordu (telefon tr cihazı) , wpden birine canlı konum attım onda da beyrutta gözüküyorum başka ilçeye geçince düzeliyor. Kardeşim de aynı problemi yaşadı mezitli bölgesine gittiğinde. Bugün mezitlide olan bir...