McQueen95 isimli üyenin son içerikleri

1. McQueen95

Saramonic Blink 500 B2+ F/P Yaka Mikrofonu (Alıntı)

elinize sağlık konu için. Android cihazlarda taktığımız zaman anında mic olarak algılıyor, ama ios cihazlara taktığımızda mikrofonu görmüyor ve telefon mikrofonu ile kayıt alıyor. Bunun için bir ayarı var mı veya nerede hata yapıyoruz yardımcı olabilir misiniz ?
  2. McQueen95

Yaka mikrofonu sadece androidde çalışıyor !

Merhabalar saramonic blink500 B2 marka yaka mikrfonum var. Android telefona takınca anında çalışıyor video sesi mikrofondan alıyor. İphone cihaza takıyorum (farklı cihazlar denedim type-c girişli veya normal iphone girişli ) bir türlü video sesini mikrofondan almıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı...
  3. McQueen95

M2 TAKINCA HDD GÖRMÜYOR !

Lütfen yardım Arkadaşlar merhaba normalde 240 ssd 1tb de hdd kullanıyordum m2 aldım 240 ı iptal edip m2 ve hdd ile oynuyordum geçen kasamı anakartımı ve işlemcimi değiştirdim m2 ve hdd yi taktım açtığımda hdd yi görmedi sonra 240 ssd yi de ekledim bu sefer üçünü de gördü ama ssd nin içerisinde...
  4. McQueen95

PC AÇILIP KAPANDIĞINDA KISAYOLLARIN YERİ DEĞİŞİYOR

Merhabalar 2 3 gün önce kasamı değiştirdim suan her pcyi açıp kapadığımda masaüstündeki kısayollar bu sekilde açılıyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
  5. McQueen95

F/P ÇOK AŞMAYACAK KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 2020 yılında dizdiğim sisteme Frisby G8530QM mekanik klavye almıştım seve seve de yıllardır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı gayet de sağlam her türlü rage'ye dayanıklı bir klavyeydi. Bu zamana kadar üzerine her türlü su , soda , şalgam vb şekersiz içecekler dökülmüştü...
  6. McQueen95

ARKADAŞIM İLE FİFA 24 OYNAYAMIYORUM

Arkadaşlar merhaba ps4 pro ile fifa 24 oynuyorum arkadaşımda steamden almış oynuyor beraber oynayabilir miyiz bilgisi olan var mı
  7. McQueen95

ÇAKMAK TAVSİYESİ%. (

çok basit youtubeden videosunu 2 kere izlesen öğrenirsin
  8. McQueen95

MORTAL KOMBAT 11 LÜTFEN YARDIM

oyunu pcden klavyeden oynuyorum bayağı da severek oynuyorum ama oyunda bir özellik var ( Wake up veya Get up attack diye geçiyor ) yere düştüğünüzde kalkarken rakip size hamle yapacağı anda hızlıca yerden kalkıp rakibe vuruyorsunuz. ( bir de kritik yedikten sonra diğer komboya yakalanmamak için...
  9. McQueen95

Çözüldü✓ BU UYARI NEDİR DÜN YOKTU

Dün yoktu bugün açtıgımda geldi kapatiyorum ama restart attigimda geri geliyor 1718129248
  10. McQueen95

18k btu klima kapıları açsak evi soğutur mu?

klimanın konumuna göre değişir ben koridora paralel koydum arada 7 8 metre var salondan benim odamı serinletiyor
  11. McQueen95

Vantilatör ama oda donduran öneri

dostum bunu alana kadar 2. el bi klima al motorunu da balkona vs bağlattır daha mantıklı olmaz mı ?
  12. McQueen95

karganın cevizini yedim 2 aydır saldırıyorlar

aynısı benim de başıma geldi hocam bahçedeki kiraz yüzünden ben havalı tü*ekle indirdim artık öyle bir sorunum yok
  13. McQueen95

Bu konumdakiler neden beyrut'ta aynı yerde gözüküyor ?

Arkadaşlar bu hafta Mezitli bölgesine gittim (Mersin) telefonumun gps'i beyrutta gözüküyordu (telefon tr cihazı) , wpden birine canlı konum attım onda da beyrutta gözüküyorum başka ilçeye geçince düzeliyor. Kardeşim de aynı problemi yaşadı mezitli bölgesine gittiğinde. Bugün mezitlide olan bir...
  14. McQueen95

EVDE WCNİN LAMBASINI AÇINCA MONİTÖR KAPANIYOR :D ?

AHAHAHAHHSHJD 1716801198 Kankam iyi aciklamissin ama 1 senedir normaldi
Geri