MCSADIRVAN isimli üyenin son içerikleri

1. M

Mini Led Monitör Tavsiyesi

Öneri için teşekkürler, kalite olarak nasıl bu monitör bir bilginiz var mı?
  2. M

Mini Led Monitör Tavsiyesi

Selamlar, RTX 5070 Ti ve ryzen 7800x3d sistemim için bir monitör arıyorum.Şuan 1080p Ips monitör kullanıyorum. OLED düşünüyordum ama evden çalıştığım günlerde laptopu ana monitöre bağlayacağım için monitör sabah 8'den gece 11-12'ye kadar, günde 12-13+ saat açık kalacak. Mesai boyunca da Excel...
  3. M

5070ti ve 7800x3d İçin Psu Önerisi

Raijintek cratos nasıl birkaç forumda önermişler? https://amzn.eu/d/0fBXbBIM
  4. M

5070ti ve 7800x3d İçin Psu Önerisi

Arkadaşlar merhaba, PC Hocası Gamers Arena 5070 Ti’lı sistemi satın aldım. Sistem Segotep Lumi 3T kasa ve 750W Bronze PSU ile gelecek. Kasayı değiştirmeden kullanıp, mevcut 750W PSU yerine 850W veya 1000W bir PSU almak istiyorum. Gainward RTX 5070 Ti ve Ryzen 7 7800X3D için önerebileceğiniz...
  5. M

2023 Clio 1.0 Tce X-Tronic mi, 2018 Polo 1.0 Tsı Dsg mi?

Merhaba arkadaşlar, İki araç arasında kaldım. Önceliğim performanstan ziyade uzun vadede sorunsuzluk, dayanıklılık ve yüksek masraf çıkarmama. Bu yüzden özellikle bu araçları kullanmış arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum. 2023 Renault Clio 1.0 TCe Equilibre xtronic 70bin km 2018...
  6. M

PC Hocası Hazır Sistemler

Hocam Selam, 5070ti lı pc yi bende almayı düşünüyorum fakat kasa ve psu kalitesinden emin olamadım. Sen ne düşünüyorsun?
  7. M

Max 70K Gaming Laptop Önerisi

75k ya kadar çıkma durumum bir ihtimal olabilir ama o da çok az bir ihtimal tabi :D, gamegaraj slayer laptopları nasıldır forumu incelerken onlarıda önermişler bu fiyat bantlarında.
  8. M

Bilmediğim için soruyorum şu an intel işlemci mi yoksa amd işlemci mi tercih ediliyor laptoplarda?
  9. M

Arkadaşlar, merhaba. İyi forumlar. Gaming için maksimum 70.000 TL bütçeyle laptop önerebilir misiniz? Laptop piyasasına ve güncel parçalara hiç hâkim değilim; bu fiyatlara şu an ne alınır, hiçbir fikrim yok. Bu arada 70.000 TL’nin üzerine çıkamam. Şimdiden teşekkürler.
Geri