İhtiyacı olan arkadaşlara.. Alternatif satıcılara bakılabilir platformu önermiyorum.
https://www.hepsiburada.com/tb-bel-sirt-omurga-destek-masaj-urunu-p-HBCV00007386AB?magaza=Coco%20Joy
Dostum dürüst olacaksam bu seviyede kendini kanıtlamış markaların modelleri arasında pratikte hiçe yakın fark var. Bu seviyelerde biri eline küçük gelir ya da fazla terletir ya da görünüşüne ısınamazsın diğerine geçersin bunları anlarım fakat böyle mouselar arasında iki üç insanın lafıyla ya da...
Arkadaşlar aliexpressten ultimate alın çok daha iyi diyenleri umursamayın xbox kolu her halükarda daha iyi son kullanıcı için o kol daha f/p belki denebilir ama gereksiz özellik ve testlerle daha iyi olduğu savunuluyor
Dostlar acer aspire3 7520u lu modeli 8400e sipariş ettim ama ram yükseltilememesi çok kafamı karıştırdı ben 3 yıl boyunca sadece ofis işleri web ve multimedya ve belki light oyunlar için kullanmayı düşünüyorum masaüstüne ek olarak, sonrasında belki küçük kardeşime veririm aynı amaçlar için...
Arkadaşlar oyun için masaüstü bilgisayarım var ders çalışmak office programları webde surf dizi film için öneriniz var mı? Vergi indirimine uygun olursa iyi olur sanırım 10k yada 9.5k sınırı var. Ayrıca kütüphanede falan da kullanacağım için çok ısınmayan fazla ses çıkarmayan model benim için...
Hocam ben kesinlikle bir tarafın fanatiği değilim belki lg fanatiği olabilirim en çok lg kullandım g serisinin 3 tane modelini kullandım çok memnundum iphoneda 3 seri kullandım samsung ve birkaç marka daha da kullanmışlığım var. Benim sözüm burada iphoneu tercih etmenin manasız olduğunu dile...
Samsung eskiye kıyasla daha iyi pixel trde satılmıyor değerlendirmeye gerek bile yok. Samsung hala iphone ile aynı seviyede değil. Öyle olduğunu düşünüyorsanız instagramı açıp story ekranından video çekerken zoom in out yapıp o şekilde story atın yani bu kimileri için önemsiz olabilir ben saygı...
Yıllarca 60hz kullandık normal kullanımda kesinlikle önemi çok az telefonum şuan 120hz(i14pro) ayrıca 240hz monitörüm var 60hz telefona da işim düşebiliyor emin olun sadec eyüksek hertzden düşük hertze ilk geçtiğinizde birkaç gün biraz hissediyorsunuz hz farkını onun harici rekabetçi oyunlar...
Arkadaşlar ben de android ve samsung severim asla önyargı ile yaklaşmam bir markaya ya da telefona fakat yorumlarda çok gereksiz konuşmuşsunuz telefonlar bu fiyatlardayken iphone ilgilisi birini yakın fiyatta samsung tarafına çekmeniz zor ki çekseniz dee sizin ne işinize yarayacak nedir bu apple...
Kimle aynı çekirdeği kullanıyorsun ben arkadaşa cevap vermiştim sana değil. Kahve çekirdeği onun nerede nasıl öğütüldüğü tazeliği hangi koşullarda saklandığı filtre kahvenin tadını belirleyen ana unsurlardır sonra makine gelir
alınır hocam uzun süre ds4 kullandım dsense deneimim de oldu ps kolları daha gelişmiş orası net fakat uyumluluk olarak pcde xbox farkı oluyor ayrıca uzun saatler oynadığımda ds4de yaşadığım el bilek ağrılarını xbox kolunda yaşamıyorum tabii bu kısım kişiden kişiye değişse de genel kanı xbox...