MDAkif isimli üyenin son içerikleri

1. M

Windows 10 Yeni SSD Mavi Ekran Sorunu

Bilen yok mu ?
  2. M

Mavi Erkan Hatası ?

Merhaba windows 10 dan mı kaynaklanıyor ssd den mı tam emin değilim ama büyük ihtimalle ssd ile alakalı mavi ekran hatası alıyorum.Format attığımda başlarda sorun yok gibi gözüksede D diskinden C ye yüklü dosya aktardığımda mavı ekran hatası alıyorum. SSD test etmeye çalıştığımda da mavi ekran...
  3. M

Aygıt yöneticisindeki diğer aygıtlardaki ünlem sorunu

Merhaba Bu aygıtların sürücülerini nasıl yükleyebilirim.
  4. M

Windows 10 Yeni SSD Mavi Ekran Sorunu

Merhaba windows 10 dan mı kaynaklanıyor ssd den mı tam emin değilim ama büyük ihtimalle ssd ile alakalı mavi ekran hatası alıyorum.Format attığımda başlarda sorun yok gibi gözüksede D diskinden C ye yüklü dosya aktardığımda mavı ekran hatası alıyorum. SSD test etmeye çalıştığımda da mavi ekran...
  5. M

Çözüldü✓ Windows 10 Parola Nasıl Kaldırılır ?

Merhaba Etkinleştirilmeyen Windows 10 da pini kaldırabiliyorum ama parolayı kaldıramıyorum. Nasıl yapıldığını bilen var mı ?
  6. M

Çözüldü✓ Windows 10 parola kaldırma ?

olmuyor malesef
  7. M

Yapıyorum buşekilde ama önceki sürümleri bu heralde ben boş bırakınca devam etmiyor. 1736377706 1736377805 Mecut parola girince de kabul etmiyor
  8. M

Yerel hesap mecburen açıyorum ama parolayı kaldırmaya izin vermiyor pin kaldırdı parola kaldı
  9. M

pin kalktı bu seferde parola yla giriyor.
  10. M

Merhaba Pin kaldırmaya çalışıyorum yenı pini boş bırakıyorum ama bir pin sağlayın diye hata veriyor Etkinleştirmeden daha önceden yapabiliyordum.
  11. M

Çözüldü✓ The Witcher 3 Ani fps düşüşleri

Isı 75 civarında genelde 80 rdr de görüyordum uzun süre oynadığımda da 90 hiç görmedim
  12. M

Çözüldü✓ The Witcher 3 Ani fps düşüşleri

Lenovo LOQ - Nvidia 4060 - AMD R7 7840HS - 16 GM RAM Merhaba Fps 100 -120 civarında ultrada ama fps birden 30 a 25 e aniden düşüyor sürekli neden oluyor anlamıyorum. SSD ful dolu nerdeyse %95 biraz boşaltsam farkeder mi ?
  13. M

Çözüldü✓ Kingston Renegade vs Kingsyon KC3000 Tavsiye ?

kc3000 kağıt üzerinde birazdaha kötü olsada çok az daha pahalıymış
Geri