Yurt dışı işi sık gidip gelmiyorsan sıkıntı. Ben hp omen 16 laptop almışım Amerika'dan 2024 kasımda. 2025 yazında bios update de sıkıntı oldu onun için servise gittim, Amerika vatandaşlığınız yoksa kabul edemeyiz dediler direk almadılar. Sözde uluslararası garantisi vardı
Türkiye'de de 6 ayda...
Eğer görsel temsili değilse bu kasaya 360 radyatör sığmayabilir. Radyatör destekli kasalarda arkadan bakınca anakartın üst tarafında bir boşluk oluyor. Rastgele başka bir kasadan örnek:
Şuanki fiyatlar bence normal. Çünkü normal günlerde de indirimli gibi gösteriyorlar bazı kartlar onun için şişik olabilir. İlla itopya gibi yerlerden almak zorunda değilsin. Eğer burda fırsat kovalamak istemiyorsan lokal bilgisayarcılarda msi ventus 3x 5070 gibi kartları rahatlıkla 30k...
Fiyatlar evet hakikaten eşsiz ama çok tereddütte kaldım sonuçta teşhir. Avm de 12 saat ekran açık ve şarjda kalıyor. Kapalı kutuya göre ne kadar uzun ömürlü olur?
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse
Kesinlikle a9 plus
Youtube maske kanalında incelemesi var bakabilirsiniz. Biraz daha bütçe varsa pro versiyon da düşünülebilir. Pro versiyonda sonrası ama bence gerçekten ihtiyaç fazlası...