mdluffy5 isimli üyenin son içerikleri

1. mdluffy5

15bin sıralama ne yazılır

Merhaba yksde 14800 sıralama yaptım ve itüde veya yıldızda okumak istiyorum özellikle itüde fizik müh kimya müh ve gemi müh neredeyse benim sıralamam ile aynı sıralamada kapatmış ama hep yükselişte yani girip giremeyeceğim kesin değil.Ailem yan mühendislik okumamı saçma buluyor ve onlara itüde...
  2. mdluffy5

Harici Disk Sorun Yaratır Mı

Merhaba,bilgisayarım çok güçlü olmadığından (işlemci ryzen 3 3200g ,ekran kartı amd radeon vega 8 graphics) ve yeterli depolama alanı olmadığından istediğim hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum ve fps droplar yaşıyorum.Bunlara rağmen oynadığım oyunlardan dolayı depolama alanımda yer kalmadı...
  3. mdluffy5

YKS SON 36 GÜN VE STRES

hocam teşekkürler yorumun için harika sıralama yapmışsınız içimi kurcalayan durum tyt netlermin düşüşü ve aileme rezil olmak bana hep güvendiler ve onları utandırmak istemiyorum umarım istediğimi başarabilirim..sizin netleriniz bu ayda nasıldı ve önerileriniz var mı?(tyt94-105 arası ayt 63-71...
  4. mdluffy5

YKS SON 36 GÜN VE STRES

korktuğum şey o kadar emek verip emeğimin karşılığını alamamak hocam yoksa elbette dünyanın sonu değil
  5. mdluffy5

YKS SON 36 GÜN VE STRES

hocam dediklerinize katılıyorum bilgi açısından sıkıntım yok ama dediğiniz gibi stres oluyorum bunun da en büyük sebebi yaşadığım özgüven düşüşü muhtemelen çünkü zor soruları sınavda yapamıyorum ama sınav sonrası arkadaşlarımın yanında onların hiç aklına gelmeyen bir yöntem ile çözünce...
  6. mdluffy5

YKS SON 36 GÜN VE STRES

Dostlar merhaba yks sınavına 36 gün kaldığı için içgüdülerim bu forumu atmam gerektiğini söyledi.Öncelikle şehrimin fen lisesinden 60k gibi bi sıralamadan sayısal alanda mezuna bıraktım ve tahmin edebileceğiniz gibi utanç vericiydi..Gelelim bugüne,mezuna kaldığımdan beri çok iyi çalıştığımı...
Geri