Ana amacım oyun oynamak diğer yandan üniversite için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir?
Bu fiyata 4060lı modeller çok az var olanlara da sorunlu diyorlar. HP Victus 16 ve Lenovo Loq serisi hala sorunlu mu? En son kasalarında da devam ediyor mu? Sorma nedenim 4050 laptop yerine 4060 almak.
Hocam şuan ubisoft connect uygulamasında zaten kendi hesabım açık ama R6 açtığımda otomatik olarak kendi hesabımı kapatıp diğer hesabı açıyor. Dediğiniz gibi olmadı.
Epic Gamed'den R6 açıyorum fakat açacağı Ubisoft hesabı aktif olarak uygulamada açık olan Ubisoft hesabı olması gerekirken diğer Ubisoft hesabına bağlanıyor. Ne yapmalıyım? Destekle görüştüm ancak iki taraftan hesabınızı kapatın vesaire dediler onlar da bir çözüm olmadı.
İnternetteki her çözümü denedim neredeyse ama hala çözülmedi. Alternatif çözüm önerisi olan var mı?
Bunlar amd ayarlarım. rx560 ,lg 144hz monitör kullanıyorum.
Bilek desteği XPG Summoner tarzı olan bir klavye arıyorum. Red Switch maksimum 2000 lira (mümkünse TKL olmasın). Ya da red Switch bir klavye alıp yanına bir aynı Summoner'deki gibi bir bilek desteği almak istiyorum. Alabileceğim klavyeler veya yapabileceğim klavye + bilek desteği kombinasyonları...
Hocam ben biraz takıntılıyım da😊. Ölü piksel var mı diye bakarken fark ettim. Görüntünün olmadığı çerçeve ile arada kalan kısımda sağ alt, sol alt ,sol üst ,sağ üst buralarda ufak ufak ayni hizada noktalar var. Acaba ölü piksel mi diye düşündüm de sorayım dedim. Fotoğraftakilerin aynısı.