selamun aleykum değerli forum üyeleri geçenlerde burdaki arkadaşlarla konuşup karar verip steelseries arctis 1 wireless kulaklık aldım bugün 1.haftam galiba kulaklık çalışıyor bir sorun yok lakin mikrofonda sorun var mikrofonu takıyorum tık ediyor tam oturuyor lakin mikrofon asla sesimi almıyor...
selamun aleykum değerli forum üyeleri geçenlerde burdaki arkadaşlarla konuşup karar verip steelseries arctis 1 wireless kulaklık aldım bugün 1.haftam galiba kulaklık çalışıyor bir sorun yok lakin mikrofonda sorun var mikrofonu takıyorum tık ediyor tam oturuyor lakin mikrofon asla sesimi almıyor...
valla hocam bende şuan havit markasının bir kablolu kulaklığı var 5.ayımda felanım bütün pedleri soyuldu böyle bir şey istemiyorum, steelserieste öyle bir sorun yaşarmıyım yaşarsam pedleri ayrı satılıyormu
Selamun aleykum değerli forum üyeleri, 3400tl bütçem var kablosuz kulaküstü kulaklık almak istiyorum. Oyuncu bilgisayarımda kullanacağım. Rekabetçi oyunlar oynamasamda güzel bir ses kalitesi istiyorum ayriyetten sürekli arkadaşlarımla konuştuğum için benim için en önemlisi mikrofon'un kalitesi...
Değiştirilebileceği ad derken hocam? İlk attığım linke girin hocam özelleştir diyin monitör diyin aoc&philips kısmını seçin 1949tlye bir monitör olcak onu seçin 10.300 falan oluyor ama hocam size tavsiyem bu cuma gecesini bekleyin güzel pc gelir inşallah gelmezse buna dönersiniz