mdulek isimli üyenin son içerikleri

1. mdulek

AİLE EVİNDE YAŞAYAN KIZA KARGO NASIL GÖNDERİLİR

Haklısın hocam mükemmel bir fikir bulamazsam risk almaya değmez. En mantıklısı dediğin gibi.
  2. mdulek

Hocam 3-4 ay sonra zaten yanına sönğyordum okulum bitiyor. Ailemin maddi durumu çok şükür iyi. Şuan sadece kendi hatalarımdan dolayı borcum var ve ailemin desteğini kendim kabul etmiyor. Okul hayatım boyunca böyke yaptım ve böylede yapacağım. Merak etme hayal peşinde vs koşmuyoruz. Gayet...
  3. mdulek

Sürpriz olması lazım işte yani haberi olmamalı 1742123247 Karı kız meselesi değil hocam uzun süreli bir ilişki ve Öyle bi mesele değiş hocam uzun süreli ciddi bir ilişkiydi. Kendi ailem bile biliyordu ve bir-iki yıl içinde evlilik düşünüyorduk. 1742123299 Mantıklı geldi aslında bu tarz bişey...
  4. mdulek

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar öncelikle. Aile evinde yaşayan ve farklı şehirlerde olduğumuz kız arkadaşıma bi mektup yazdım ama aile evinde yaşıyor. Ailesi gelen kargoları vs kontrol ediyor ve öğrenmeleri hiç iyi olmaz. Kendisi üniversite okuyor ve bir süredir ayrıyız bu yüzden gönlünü...
  5. mdulek

PC İLE İLGİLİ SINAV SORULARI İÇİN YARDIM LAZIM

Teşekkür ederim
  6. mdulek

Anladım teşekkür ederim
  7. mdulek

1737129492 Final sınavı esnasında çekilmiş bu fotoğraf. Finalle büt aynı çıkabilir o yüzden bulmaya çalışıyoruz
  8. mdulek

Bilgisayar mühendisi arkadaşlar yardımınız lazım. Kız arkadaşımın sınav soruları bunlar pek anlamadığım için buraya atmayı uygun gördüm. Cevapları yazar mısınız
Geri