noctua al en iyisi o arkadaş paylaşmış yukarda ben noctua h2 aldım amazondan memnunum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/445766/thermalright-am5-siyah-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/
bide bunu al tamamdır ben 7800x3d kullanıyorum
Teşekkürler. Ben tam olarak seyi sordum doktor kesin gozluk kullancaksin dermi görmemde sıkıntı yok. Tek gözle ufacık harfi okuyamayınca doktora yonlendirdi saglik ocagi. Haftaya gidecem hastaneye artik.
1734608072
İlla uğraşacaz her işimiz boyle oluyor cenabette degiliz ama anlamiyorum yani
A2 ehliyete sahibim A ehliyete yazıldım sağlık raporu için sağlık ocağina gittim ama yazıları okuyamadığim için hastaneye yönlendirdi.
Hastane gitmedim daha. Gidersem bana kesin artık gözlükle ehliyet kullanacaksın falan diyecekmi bilgisi olan varmıdır.gözlükle arac kullanmak istemiyorum lensle...
hocam bekleyin oyunu yüklesin pc zarar görmez bisey olsa pc kendini korumaya alır zaten
1723331523
1 kere yapıyor onu zaten her seferinde olan bişey değil
hocam bende de ramları kurcalayınca pc sapıtıyo
biosa girip f6 (default) fabrika ayarlarına dönüp f10 kaydet yapın bios a bida girmeyin :D
ben böyle yaptım 4800mhz de kullanıyorum yapacak bişey yok ddr5 te kronik bu sıkıntı
siz hala sorun yaşarsanız bilemiyeceğim
Öncelikle yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum
3 hafta kadar önce ince hesaptan aradılar ve MSI tarafından iade onayı aldığımı ürünü tekrar kargoya vermemi istediler, 3. kez ürünü gönderdim.
daha sonra beni ürünü gönderdikten 1 hafta sonra thh den aradılar para iadeniz yattımı diye bende...