Mebakanı isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ryzen 7 3700x rx 9060xt darboğaz olur mu?

oyunculuk olarak düşünmeyin buarad 3d blender modelling ve rendering alıcam ve 3d oyun geliştrimeyle uğraşıyorum şu anki kart patatese dönüyor yani gpu intense tasklar olcak
  2. M

25k bandına android telefon önerisi

malzemeye işlemciye ve ekrana önem veriyorum uzun ömürlü olmasını istiyorum herhangi bir marka önceliğim yok
  3. M

R7 3700x işlemci rx9060xt ekran kartına ne kadar darboğaz yapar?

başlıktaki işlemci elimde var eğer 9060xt alır takarsam işlemci besleyebilir mi 1080p veya 2k gaming için düşünüyorum. sizce yüzde kaç darboğaz yapar?
  4. M

beyler eğer soketi güncellersem tüm sistem güncellenmesi gerekecek neredeyse, şuanda rx560 kullanıyorum öyle düşünün. (mining zamanında aldım)
  5. M

Eyvallah, ben biraz daha bekliyim yinede forumdaki insanların yazmasını.
  6. M

ekran kartımı değiştirmek istememin ana nedeni ekran kartı krizi zamanında kart yokken düşük bi kart alabildim eğer sıkıntı olmazsa ramlerim ve anakartımı değiştirmek istemem asus tuf a520m k ile kingston hyperx fury 8+8 ram kullanıyorum
  7. M

Başlıkta yazdığı gibi ryzen 7 3700x işlemcim var yeni çıkan 9060xt 16gb ye güncellemek istiyorum sizce darboğaz olur mu olursa yüzde kaç olur? Psu High Power'ın 750w psusu
  8. M

İki laptop arasında kaldım

fiyat performans olarak söyledim
  9. M

Hp Victus 16-S0053NT laptop alınır mı? EN fazla 3000TL'ye ne alınır?

ekran kartı 4050 değilde minimum 4060 bakın onun dışında güzel sistem
  10. M

Yardım Bu Crucial ram alınır mı

2 kanal yapacaksan güzel fakat tek kanal önermem fiyat güzel ama soğutma konusunu bilmem
  11. M

Yardım Arkadaşlar Bu Sistem Dar Bogaz Yapar mı ???

0 darboğaz ama sistem çöp
  12. M

Yardım FORMAT İÇİN YEDEK SÜRÜCÜ

bios format? update demek istediysen update de yap buarada linux kullanıyorum ama eğer windows kullanacak ve format için geçerli bir sebebin varsa format at
  13. M

Yardım FORMAT İÇİN YEDEK SÜRÜCÜ

olur sadece yanlışlıkla format atılmayacağı silme yeter
  14. M

İki laptop arasında kaldım

amd bir tık daha iyi gibi sen bilirsin
  15. M

Fan kablosunu deliğine nasıl takarım?

tamam fana takılı yerden kesip farklı bir kablo alıp lehimlemen gerekir bildiğim kadarıyla senin sökülen yerden lehimlenmez
Geri