mecburivagon isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yurtdışı telefon hâlâ kapanmadı

Durum:Hala kapanmadı ve hiç bir şekilde ses soluk yok yani sms yok
  2. M

S23 Ultradan S24 ultraya geçmek mantıklı mı?

Hocam elimdeki telefon bana hiç yetmiyor şarjı okadar hızlı bitiyor ki gün içinde 2 3 hatta 4 kere şarj ediyorum. Ben en iyisi s26 ultrayı bekleyeyim. Teşekkürler
  3. M

Elinize sağlık hocam peki s26 Ultrayı beklemeye değer mi?
  4. M

Hocam peki s25 Ultra ve s23 ultra arasında dev farklar varmıdır?
  5. M

Herkese merhaba, şu an güncel olarak kullandığım 3 senelik Samsung S23 Ultra (yurt dışı) cihazım var. Ve 30bin TL'ye sıfır S24 Ultra almayı düşünüyorum gene yurt dışı olacak. Sizce mantıklı mı arasında büyük farklar var mı?
  6. M

18 yaş altı en iyi banka nedir?

Hangi bankayı önerirsin?
  7. M

18 yaş altı en iyi banka nedir?

Merhaba ben 18 yaşında değilim ve bana uygun banka arıyorum yapacağım yurtdışı internet alışverişleri yurtdışı kullanım ve yurtiçi para transferi. Ne önerebilirsiniz?
  8. M

Hocam iphonelarda fiziksel tek sim var E-simi kullanmıyorum yani öncedende taktığım 1. Sime taktım
  9. M

Üzümü ye bağını sorma misali 😂😂
  10. M

Merhaba, 3 sene önce yurt dışından iPhone 14 Plus aldım ve 2025 icindeki 120 günlük süresi biteli aylar oldu. Bugün (25.10.2025) açıp SIM kart taktım ve hala kapanmamış, sebebi nedir?
  11. M

Robloxta sohbete yazamıyorum

merhaba herkese iyi sosyaller bugün roblox oynarken şöyle bir sorunla karşılaştım hem yazamıyorum hemde yazılanları göremiyorum birde sesli sohbet özelliğinide kullanamıyorum ayarlara baktığımda buna benzer bir ayar göremedim
  12. M

Robloxta tekrar ban yermiyim?

merhaba herkese iyi forumlar. Yaklaşık 6 gün önce robloxtan 1 haftalık ban yemiştim fotoğraftakiyle aynı şekilde yazıyordu sonra farkettim ki telefonumda roblox'un eski bir sürümü kalmış telefondan çıkış yapıp sildim. Acaba yarın oynarken tekrar bu şekilde ban atarlarmı 6 ay yiyeceğim diye...
  13. M

İ5 14500HX Victus mu yoksa R78840H Victus mu?

Merhaba arkadaşlar HP Victus bakıyorum da aklıma takıldı hangi laptopu tercih etmeliyim i5 14500HX olan versiyonumu yoksa R7 8840h olanımı? bir de hangi işlemci daha çok ısınıyor...
Geri