iPhone zaten değer kaybetmez 48 bine alacağın iPhone 15 kulladıktan sonra 40 bine satabilirsin 30 bine satabilirsin yine.
Aİ dediğin özellikler Türkiyeye daha yeni gelecek üstelik global olarak bile tam oturmamışken Türkiye için oturması zaman alacaktır.
Sen o zamana kadar telefon değiştirirsin...
O tarz bir şey yok da dünyaya yön veren kişiler var yaptıkları ve destekledikleri şeylerle doğrudan göze sokulmasa da olayların gidişatını ve sonucu etkileyen kişiler hep vardı.
Kamera butonu rahatsız etmez , ama boşuna para veriyorsun ya zorla kendini iyice 17 al ya da alma gerçekten değecek bir özellik yok 16'da.
Boşuna fark ödeyeceğine git kendine kulaklık al ne bileyim saat al ya da koy kenara.
İşte bunların hepsi magnezyum dahil biyokimya testinde çıkar , söylediğin veya söylemediğin şeyler bir çok şeyin ortak belirtisi olabilir o yüzden biyokimya sorunlarını ortaya çıkarır.
Vakit kaybetmezsin yani.
Aynen öyle ben de geçen sene aldım gayet memnunum, pili normal şartlarda güzeldi fakat İOS26 güncellemesinden sonra işkence çekiyorum hem performans olarak hem pil olarak , o yüzden tavsiyem şimdilik İOS26 dan uzak durman en azından 2-3 ay için.
Hocam 15 kullanıcısı olarak gayet memnunum her şey okey fakat eğer konuya 17 ve 16’yi dahil ederseniz tartışmasız cevap 17 olacaktır.
Apple düz iPhonelarda 17 serisinde ciddi eklemeler yaptı dolayısıyla 15-16 arasında fark yok birbirinin çakması diyebiliriz fakat 17 serisinde işler değişiyor o...
Oxygen diye Netflix filmi vardı özellikle klostrofobisi olanlar için ekstra rahatsız edici gerilim bir yapımdı , ben de olmamasına rağmen geriliyordum.
Hocam o paralarla hesap kapatılmaz , daha büyük paralar yattı zamanında bana incelemeye bile alınmadı bu olaylarda hesabım.
Başka bir şey vardır kimse bilemez arayacaksın müşteri hizmetlerini onlar detaylı bilgi verirler.
1756808820
Paranın yatan kaynağı belli olduğu sürece nereye gittiği belli...