https://kurumsal.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/tp-link-11n-w9970 Modem bu. Telefon olarak xiaomi redmi note 13 pro ve mi 11 t pro da test ettim
Türk Telekom modem kullanıyoruz öncesşnde 24mbps hızında internetizimiz vardı bu süreçte her cihazda wifi den 20 ye yakın hızlar alabiliyoduk ayrı ayrı sonrasında 50mbps hıza geçtik ve şu an her cihazda internet stabil değil. Kablolu bağlantıdan 47, kablosuz laptoptan 45, telefondan ise 5-13...
Sağolun hocam ben de bol bol konuşuyum zaten oyun ana görev yapma oyunu değil yan hikayeleri çok temizdi bir de şey sorucam maden kazma ve craft işleri ile ilgili söyleyebileceğiniz bir şeyler var mı
Starfieldı bi 5 saat oynamıştım ama bir yerden sonra silah seviyleri düşmanlar için çok zayıf kaldığından oyun zevkim azalmıştı sonra bıraktım. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama nasıl daha kolay seviye atlanır bilemiyorum bunu bir glitch olarak sormuyorum oyun akışı içinde eksik yaptığım...
Ana bilgisayarımın garantiye gitmesi üzerine eski bilgisayarıma geçtim önceden format atmıştım cihaz sıfırlanmıştı.Lol ve minecraft gibi basit oyunlar indirdim fps olarak idare eden fps ler alsam da fps drop yemeye başladım görev yöneticisinden baktığıma göre drop yediğim anlar hep hdd nin aşırı...
Arkadaşlar ek olarak bugün aynı sorun tekrar etti laptopu kapattım ve şu an açılmıyor fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor normalde bilgisayar açılınca power tuşunun yanında led yanar o da yanmıyor
driver silip yükledim dediğin gibi sorun bir süre daha devam etti sonra geçti ama anlamadım ondan değil sanırım başka bir bilgisi olan varsa diye konuyu açık bırakıyorum