meden2 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Wifi Bağlantımda Kararsızlık var sorun ve çözümü hakkında fikrim yok

reis mr62x aldım hepsiburadada 930 tlydi şu an kurdum felaket iyi cihaz Allah razı olsun
  2. M

tam olarak önerdiğin ürünün linkini atabilir misiniz hocam size zahmet çünkü bir kaç farklı model çıkıyor da
  3. M

ben baktığımda modem router olarak gözüküyordu keenetic fiber uyumlu diye kaliteli bir şey almak istemiştim zaten
  4. M

https://kurumsal.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/tp-link-11n-w9970 Modem bu. Telefon olarak xiaomi redmi note 13 pro ve mi 11 t pro da test ettim
  5. M

Türk Telekom modem kullanıyoruz öncesşnde 24mbps hızında internetizimiz vardı bu süreçte her cihazda wifi den 20 ye yakın hızlar alabiliyoduk ayrı ayrı sonrasında 50mbps hıza geçtik ve şu an her cihazda internet stabil değil. Kablolu bağlantıdan 47, kablosuz laptoptan 45, telefondan ise 5-13...
  6. M

Starfield nasıl oynanır

silah seviyelerinden mi bilmiyorum oynarken tek düşmana tüm cephanemi harcayınca bırakmıştım
  7. M

Starfield nasıl oynanır

Sağolun hocam ben de bol bol konuşuyum zaten oyun ana görev yapma oyunu değil yan hikayeleri çok temizdi bir de şey sorucam maden kazma ve craft işleri ile ilgili söyleyebileceğiniz bir şeyler var mı
  8. M

Starfield nasıl oynanır

Hocam yan görevleri yaparken nasıl bir yol izliyordunuz dahası nasıl buluyordunuz biraz anlatabilir misiniz deneyimlerinizi
  9. M

Starfield nasıl oynanır

Starfieldı bi 5 saat oynamıştım ama bir yerden sonra silah seviyleri düşmanlar için çok zayıf kaldığından oyun zevkim azalmıştı sonra bıraktım. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama nasıl daha kolay seviye atlanır bilemiyorum bunu bir glitch olarak sormuyorum oyun akışı içinde eksik yaptığım...
  10. M

Bilgisayara girerken bitlocker kilit soruyo nasıl kaldırırım

Bilgisayarım servise gitti. Geri geldiğinde bitlocker key sordu ve girdim hala soruyo her seferinde girmek durumunda klaıyorum nası çözerim
  11. M

Yardım HP Victus 16 bitmeyen servis süreci

Hocam kaç gün de geldi naptın güncel durumda
  12. M

HDD den drop yiyorum

Ana bilgisayarımın garantiye gitmesi üzerine eski bilgisayarıma geçtim önceden format atmıştım cihaz sıfırlanmıştı.Lol ve minecraft gibi basit oyunlar indirdim fps olarak idare eden fps ler alsam da fps drop yemeye başladım görev yöneticisinden baktığıma göre drop yediğim anlar hep hdd nin aşırı...
  13. M

Oyun oynarken sürekli ekran gidiyor

Arkadaşlar ek olarak bugün aynı sorun tekrar etti laptopu kapattım ve şu an açılmıyor fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor normalde bilgisayar açılınca power tuşunun yanında led yanar o da yanmıyor
  14. M

Oyun oynarken sürekli ekran gidiyor

driver silip yükledim dediğin gibi sorun bir süre daha devam etti sonra geçti ama anlamadım ondan değil sanırım başka bir bilgisi olan varsa diye konuyu açık bırakıyorum
Geri