Hocam RTX 4050-45W - i5 12450 - 16GB RAM - 500 GB SSD - 144 HZ Laptop Msi. Sistem bu. Ama CS2'de 200 fps falan alıyorum düşük ayarlarda 4:3 çözünürlükte ki çoğu zaman 144 ün altına düşüyor. Sebebi ne olabilir biliyorum ekran kartı watt değeri düşük ama bence en azından düşük ayarlarda 250 FPS in...
Merhabalar ben yksye hazırlanıyorum 2. sene mezunum pilotluk istiyorum dershaneye gitmek istemiyorum evde her dersten en az 5 kaynağım var ve kaliteli kaynaklar raunt veya doping de alıp hem bir düzenle ve bir asayişle gitmeyi düşünüyorum insanlar çok önermiyor ama ben masa başında çok durduğum...
Merhaba yeni monitör alacağım da hep pivot olması asansörlü olması ve en az 144 hz olması gibi özellikler lazım. Bir kaç tane gördüm ama önerilerinizi beklerim.
Fivemdeyim rtx 4050 ve MSI centerda baktığımda gpunun mghz peri 0 da hocam
1725662397
Fivemdeyim rtx 4050 ve MSI centerda baktığımda gpunun mghz peri 0 da hocam
Merhaba dostlar. Bilgisayarda bir şey fark ettim. VRAM saati Ofseti ve Çekirdek saati Ofseti 0 da. Oyunlarda bazen fpsim düşebiliyor. 4050 ekran kartım var. Bu ayarları kaçta kullanmam tavsiye edilir ?
Merhaba dostlar ben lise mezunu üniversiteye hazırlanan bir genç olarak bir girişimde bulunmak istiyorum. Aklımda bir mobil oyun var. Normalde PC için yapmayı düşünüyordum ama malum mobile göre hedef kitlesi baya az. Şuan 'Godot' adlı uygulamayı öğrenme aşamasındayım ve aklımda bir simülasyon...
Beyler dün aldım oyunu indirdim kurdum EA appi de kurdum Nvidia'nın driverını da yükledim windowsu da güncelledim ama yok aynı hata devam ediyor açılıp pencereli siyah ekran verip kapanıyor çözüldü mü çözülmediyse beklersek düzelir mi?