meDira isimli üyenin son içerikleri

1. meDira

Batman Arkham Asylum'da steam_api.dll bulunamadı diyor.

Aynı sorun mu bilemiyorum ancak, benzerinde farklı fix crack ile çözlüyordu.
  2. meDira

gtx 1050ti 6 pin giriş takmadan kullanmak

Hayır.
  3. meDira

Gta 6 4060 ti 8gb zorlarmı

Hocam zaten yinede öngörülenide söyledim.
  4. meDira

Gta 6 4060 ti 8gb zorlarmı

Hocam oyun daha ortada yok. Sistem gereksinimleri de ayrıca yok. Ama tahmini 1080p için 12 14 gb vram yiyebilir. Kaldırıp kaldıramayacağına optimizasyonuna bağlı.
  5. meDira

STEAM HANGI CALL OF DUTY OYUNUNU ALAYIM

Vanguard.
  6. meDira

Tüm AMD freesync destekli monitörler nvdia g ysnc desteklerimi

Hepsi değil diye biliyorum. Ki çoğu AMD FreeSync ile yazılımsal olarak açılabiliyor.
  7. meDira

Acer Nitro VG240Y alınır mı?

GIGABYTE. 1694759848 Monitör ile ilgi alakası olan biri yinede bir baksın tavsiye etsin bence. Ama ben de 6 aydır Gigabyte monitörleri kovalıyorum.
  8. meDira

YENİ RAM ALMALIMIYIM YOKSA ESKİSİNİ Mİ KULLANAYIM

En azından 3200 Mhz ram ile yükseltin. Gözle görünen bir değişim farkeder misin? Bilemem ama değer.
  9. meDira

PC satın almak heves mi?

İlk Bilgisayarımı ocak 2018 de toplamıştım ve deli gibi oynuyordum. İşe rağmen. İkinci bilgisayarımı da ağustos 2022 de topladım sonra aylar sonra am5 gelince işlemci, anakart, ram ve psu güncelledim. Ama tamamen takıntı ve geri kalmamak için. Yoksa doğru düzgün single ya da coop ve hikayeli bir...
  10. meDira

Days Gone oynanır mı ?

Hocam ben her şeyi yapacağım diye 100-150 saat harcadım ama standart hikaye ve yan görev gidersen 50 ila 60 saat arası bitirirsin heralde. Bu arada açık dünya seviyorsan direkt yapış. Şuan bir sorunu yok. Eskiden altyazılar kayardı o da düzeldi.
  11. meDira

Aynı ekran kartları farklı yerlerde neden ucuz

Fan sayısına bağlı olarak 10 bin ila en fazla 15e var 3070. Sıfır. 1691886174 Belki sizin baktığınız ti modeli olabilir.
  12. meDira

RTX 3070 Tİ + RYZEN 5 5600X Mİ YOKSA RYZEN 5 7600 + RTX 3060 Tİ MI

Ben ryzen 7 7800x3d aldım hocam, 3070ti ile. Ancak 1080 de illa olacaktır, 2k rahatlıkla besler diye düşünüyorum.
  13. meDira

ekran kartı kaç watt bilen var mı?

Biraz araştırınca 100 ila 150 arasında olabileceğini düşünüyorum. Yoksa gerçekten hiçbir şey bulamadım ben de.
  14. meDira

bilgisayarım bozuldu

Bios üzerinden windows yüklü depolama birimini gösterin.
  15. meDira

Steam hesabım iyi mi

https://steamcommunity.com/id/medira97/
Geri