Merhaba, Temu'da son kullanımı bugün olan %20 indirimim var ama aylık paket limitim doldu. Bugün verdiğim siparişler Aralık ayında gümrüğe girecek. Sormak istediğim gümrükte sipariş tarihi mi yoksa gümrüğe giriş tarihi mi dikkate alınıyor aylık limitte?
Merhaba arkadaşlar, Lenovo G24-20 model monitörümü görüntü vermiyor şikayetiyle garantiye gönderdim. Bir hafta sonra onarımı tamamlandı bildirimiyle monitör tarafıma ulaştı ama bana gelen monitör kulklanılmamış Lenovo G25-10 modeli. Bu monitör benim garantiye gönderdiğim monitörün alt modeli...
Kusura bakmayın dün cevap yazamadım, bende kolun orjinal alıcısı var onunla kablosuz bağlantı yapabiliyorum sanırım siz başka bluetooth alıcısı ile bağladınız kolu. Eğer öyleyse dediğiniz durum oluyor.
Aynı durumu Sinerji ile ben de yaşadım. İade talep formu oluşturdum ama mail ile dönüş yapılacak denmesine rağmen bir dünüş olmadı. Bir dünya uğraştan sonra müşteri hizmetlerini aradım ve mail olarak iade kodunu gönderdiler.
Aynı sorun bende de var. Epic'ten yada herhangi bir siteden download yaparken hız yüksekken steam 4.3 e sabitliyor. İndirme hızı sabitleme falan da kapalı.