medjay037 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Temu aylık paket sınırı

Teşekkür ederim cevabınız için.
  2. M

Çözüldü✓ Temu aylık paket sınırı

Merhaba, Temu'da son kullanımı bugün olan %20 indirimim var ama aylık paket limitim doldu. Bugün verdiğim siparişler Aralık ayında gümrüğe girecek. Sormak istediğim gümrükte sipariş tarihi mi yoksa gümrüğe giriş tarihi mi dikkate alınıyor aylık limitte?
  3. M

Yardım Lenovo G24-20 monitör ve servis süreci

Servisin gönderdiği monitörü kabul etmedim geri gönderdim onlarda bana iade değişim formu gönderdiler. Satıcıya başvurdum para iadesi aldım.
  4. M

Yardım Lenovo G24-20 monitör ve servis süreci

Merhaba arkadaşlar, Lenovo G24-20 model monitörümü görüntü vermiyor şikayetiyle garantiye gönderdim. Bir hafta sonra onarımı tamamlandı bildirimiyle monitör tarafıma ulaştı ama bana gelen monitör kulklanılmamış Lenovo G25-10 modeli. Bu monitör benim garantiye gönderdiğim monitörün alt modeli...
  5. M

xbox 9. nesil gamepad pcde titreşim nasıl kapatılır

Kusura bakmayın dün cevap yazamadım, bende kolun orjinal alıcısı var onunla kablosuz bağlantı yapabiliyorum sanırım siz başka bluetooth alıcısı ile bağladınız kolu. Eğer öyleyse dediğiniz durum oluyor.
  6. M

xbox 9. nesil gamepad pcde titreşim nasıl kapatılır

Microsoft store da xbox donatıları diye program var onunla kapatabilirsiniz.
  7. M

Yardım Sinerji iade almıyor

Aynı durumu Sinerji ile ben de yaşadım. İade talep formu oluşturdum ama mail ile dönüş yapılacak denmesine rağmen bir dünüş olmadı. Bir dünya uğraştan sonra müşteri hizmetlerini aradım ve mail olarak iade kodunu gönderdiler.
  8. M

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar aldım ekrana görüntü gelmiyor. Yetişin dostlar

İlk fotoğraftaki monitörden gelen hdmi kablosunu anakarttan çıkarıp ekran kartının hdmi çıkışına takarsanız görüntü gelecektir.
  9. M

70mbps indirme hızım var ama steam da oyun indirirken 4.3mb/sn yi geçmiyor?

Aynı sorun bende de var. Epic'ten yada herhangi bir siteden download yaparken hız yüksekken steam 4.3 e sabitliyor. İndirme hızı sabitleme falan da kapalı.
  10. M

Yardım Lenovo G24-20 Kullananlar bakabilir mi.

Driver yükleyince ayarların kilitlenmesi sorununu nasıl çözdünüz?
Geri