medo isimli üyenin son içerikleri

1. M

345 All Star Kullananların Deneyimleri ve Önerileri

Sizin orda kaç para
  2. M

Vazgeçtim almayacağım ,Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim
  3. M

Dershane min 100k istiyor, 345 all star ise 30k + deneme fln alsan yine 100 k ye yetişmez
  4. M

12.sınıfım mezuna kalmayı planlıyorum, dershaneler çok pahalı olduğundan 345 all star almayı düşünüyorum ama sistem hakkinda fazla bir bilgim yok, aktif olarak kullanan varsa onerirmisiniz? Onermesseniz neden onermiyorsunuz , iyi ve kötü yanları neler?
  5. M

Python ile robotik kodlamaya nerden nasıl başlayabilirim?

cevabın için cok teşekür ederim 1731346393 hocam rahatsız ettiğim için ozurdilerim, 1 sorum daha olucaktıda önerdiğiniz bir eğitim varmı peki bu konu hakkında
  6. M

Python ile robotik kodlamaya nerden nasıl başlayabilirim?

merhaba arkadaşlar, bu aralar robotik kodlamaya baya merak salmışım kendime kucuk basit robotlar yapmak istiyorum ama bunun hakkında hiç bir bilgim yok nerden nasıl başlamalıyım? (arayuze sahip basit-orta uygulamalar yapabilecek kadar python biliyorum)
  7. M

Yks calışmak için grafik tablet önerisi?

merhaba arkadaşlar önce sizden grafik tablet önerisi değilde bunun soru cözerken avantaj ve dezavantajlarını sormak istiyorum ve grafik tablet onerilerinizi bekliyorum butce max 1500TL ama ben resim vs. çizmeyecegim için cokta ozellikli olmasına gerk yok basınç hassasiyetinin yuksek olması fln...
  8. M

Turkcell, yurtiçi kullandığım paketi yurtdışında kullanabilirmiyim

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu ay içinde yurtdışına çıkıcamda aklıma takılan sorulardan biri yurt içinde kullandığım paketimi yurt dışında kullanabilirmiyim ek bir ücret talep ediliyormu eğer ediliyorsa bunun farklı alternatifleri vs. Varmı ne yapabilirim. Teşekkürler (bana sadece GB yeter dk...
  9. M

Pasaport için fotoğrafın Max 6 aylık olmak zorundamı

Cevaplarıniz için teşekkürler
  10. M

Pasaport için fotoğrafın Max 6 aylık olmak zorundamı

Merhaba arkadaşlar pasaport için randevu aldımda randevuya götüreceğim biyometrik fotoğrafımı 5 ay 15 gün önce kimlik fotoğrafı olarak kullanmıştım 6 aylık olmasına 15 gün var kabul olurmu? (Gri pasaport olacak)
  11. M

PC de wifi ağının gözukmemesi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda evimizdeki wifi ağı gözükmüyor onun haricinde çevredeki tüm ağlar gözüküyor bu durum elektrik kesintisi İnternet kesintisinden sonra sürekli oluyor modeme reset atarak çözüyorum bunun nedeni nedir, nasıl düzeltebiliriz? Windows 11 kullanıyorum
  12. M

PC de bazı wifi ler gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar PC de daha önce bağlı olup kullandığım wifi m şuan gözükmüyor (komşunun wifisi gözüküyor baglanabiliyorum) modemi sıfırladım bilgisayarı aç kapa yaptım sonuç aynı nedeni ne olabilir? Bu sorun ben evde değilken olmuş acaba kardeşim bir ayarlami oynadı bunun ayarı varmı...
  13. M

Ekran kartına iki monitör verimi düşürür mü

İki monitör verimi düşürür mü monitör kaliteleri arsinda dağlar kadar fark var ama
  14. M

Pyqt5 kütüphanesi kullanılır mı

Konu ingilizceye gelmişken yazılımda ingilizce çok onemlimi ben öğrenmek istiyorum okul vs. Zaman kalmıyor bu yaz tatilinde baslicam İngilizceye inşallah
  15. M

Pyqt5 kütüphanesi kullanılır mı

Evet güzel bir kütüphaneye benziyor Türkçe kaynak bulamadım ama sıkıntı yok
Geri