12.sınıfım mezuna kalmayı planlıyorum, dershaneler çok pahalı olduğundan 345 all star almayı düşünüyorum ama sistem hakkinda fazla bir bilgim yok, aktif olarak kullanan varsa onerirmisiniz? Onermesseniz neden onermiyorsunuz , iyi ve kötü yanları neler?
cevabın için cok teşekür ederim
1731346393
hocam rahatsız ettiğim için ozurdilerim, 1 sorum daha olucaktıda önerdiğiniz bir eğitim varmı peki bu konu hakkında
merhaba arkadaşlar, bu aralar robotik kodlamaya baya merak salmışım kendime kucuk basit robotlar yapmak istiyorum ama bunun hakkında hiç bir bilgim yok nerden nasıl başlamalıyım? (arayuze sahip basit-orta uygulamalar yapabilecek kadar python biliyorum)
merhaba arkadaşlar önce sizden grafik tablet önerisi değilde bunun soru cözerken avantaj ve dezavantajlarını sormak istiyorum
ve grafik tablet onerilerinizi bekliyorum butce max 1500TL ama ben resim vs. çizmeyecegim için cokta ozellikli olmasına gerk yok basınç hassasiyetinin yuksek olması fln...
Öncelikle merhaba arkadaşlar bu ay içinde yurtdışına çıkıcamda aklıma takılan sorulardan biri yurt içinde kullandığım paketimi yurt dışında kullanabilirmiyim ek bir ücret talep ediliyormu eğer ediliyorsa bunun farklı alternatifleri vs. Varmı ne yapabilirim. Teşekkürler (bana sadece GB yeter dk...
Merhaba arkadaşlar pasaport için randevu aldımda randevuya götüreceğim biyometrik fotoğrafımı 5 ay 15 gün önce kimlik fotoğrafı olarak kullanmıştım 6 aylık olmasına 15 gün var kabul olurmu? (Gri pasaport olacak)
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda evimizdeki wifi ağı gözükmüyor onun haricinde çevredeki tüm ağlar gözüküyor bu durum elektrik kesintisi İnternet kesintisinden sonra sürekli oluyor modeme reset atarak çözüyorum bunun nedeni nedir, nasıl düzeltebiliriz? Windows 11 kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar PC de daha önce bağlı olup kullandığım wifi m şuan gözükmüyor (komşunun wifisi gözüküyor baglanabiliyorum) modemi sıfırladım bilgisayarı aç kapa yaptım sonuç aynı nedeni ne olabilir? Bu sorun ben evde değilken olmuş acaba kardeşim bir ayarlami oynadı bunun ayarı varmı...
Konu ingilizceye gelmişken yazılımda ingilizce çok onemlimi ben öğrenmek istiyorum okul vs. Zaman kalmıyor bu yaz tatilinde baslicam İngilizceye inşallah