Agalarım benim bu mouse sürekli usb girdi çıktı gibi garip bi hata alıyorum başka mouse taktığımda bu hata olmuyor bunu nasıl çözerim bilgisi olan varmı?
not : başka pc de takıp çıkarmayı denemedim çoğunlukla normal çalışıyor ama bu hatayı yapmaya başlayınca 2-3 gün boyunca böyle devam ediyor.
Arkadaşlar merhaba eldiven takmak zorunlu oldu ve kurye olarak çalıştığım için bana kışa su geçirmeyen uygun fiyatli bildiğiniz bir eldiven varsa öneride bulunurmusunuz
teşekkür ederim
1760363851
korsan değil sonuçta satıştan kaldırılmış ulaşmak istediğim güzel oyunlar vardı çocukluğumu süsleyen o yüzden korsan olarak düşünmüyorum satıştan kaldırılmış orjinaline ulaşamayan oyunları
1760363870
teşekkürler
need for speed most wanted 2005 gibi oyunları güvenle indireceğim site öneriniz varm ?
Not : Sadece bu oyun değil böyle nostaljik ve satışta olmayan oyunlar için bildiğiniz siteleri bekliyorum.
Kardeş bot değilim fikir alışverişi yapmak istedim eğer bot olsaydım başlığı değiştirmezdim üstüne adamın beni arayıp tehdit ettiğini söylüyorum
1758640904
Açtığım diğer başlıklara da bakabilirsin 2023 de bile konu açmışım aktif kullanmıyorum sadece forum'u