MedsoMiz isimli üyenin son içerikleri

1. MedsoMiz

bu sistem kaç fps verir?

Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var R7 240 4 GB 32 GB ram ryzen 5 5500u 2.1 GHz 12 CPU 1 TB ssd sistemim bu Valorantta kaç fps alabilirim orta ayarlarda?
  2. MedsoMiz

Web tasarımı ve kodlama bölümü okunur mu?

Matematik biraz sıkıntı hocam yani matematiğe ağırlık vermeyen bir bölüm istiyordum da ben
  3. MedsoMiz

Evet gerçekten aslında niteliğe önem veriyorlar bir yandan ordanda eğitim almak güzel olurdu ama bu sistemde çok fazla eğitebilirlermi sanmıyorum mühendislik veya bilgisayar programcılığı düşünüyordum ordada matematik sıkıntı olduğu için bu alanı tercih edicem zaten İstediğim alan buydu yani...
  4. MedsoMiz

11. Sınıfa yeni geçtim Meslek lisesinde öğrenciyim web tasarımınada büyük ilgim var sizce bu bölüm okunmaya değer mi? Ve onü açıkmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. MedsoMiz

Bilgisayar programcılığı mezunu olarak soruları olanları cevaplayabilirim.

Abi biz zaten tyt den giriyoruz bu bölüme ayt matematik ne alaka? Hem unilerin ders programında yani %80-90 ında sadece mat 1 var ayt matematiğin öğretilmesi çok saçma olur
  6. MedsoMiz

benim gördüğüm kadarıyla üniversitelerin hepsinde sadece 1. Dönemde mat1 anlatılıyor mat 2 yok ve Mat1 de bizim bildiğimiz 9-10 konularımı yoksa daha gelişmiş halı mi? Bende bu bölümü düşünüyorum meslek liseliyim
  7. MedsoMiz

Yani temelden öğretip ayt ye kadar yol alıyorlar öylemi 1721246916 Bazı yerlerden duyduğuma göre toplama çıkarmadan başlıyorlarmis
  8. MedsoMiz

Abi matematik konuları neler yani size 1. Sınıfta matematiğe nerden başladılar anlatmaya hangi konulardan?
  9. MedsoMiz

Bilgisayar programcılığı Matematiğin Hangi konuları var?

11. Sınıf meslek lisesi öğrencisiyim, bilgisayar programcılığı bölümünü hedefliyorum. 1. ta matematiğe hangi konulardan başlanıyor, hangi konular var bir bilginiz varmı?
  10. MedsoMiz

Matematikten kalırsak sorumluluk sınavına girilirmi

girersin aga
  11. MedsoMiz

Matematik 2024 sorumluluk sınavları

Bu sene matematikten kalıyorum meslek lisesi öğrencisiyim (10. Sınıf) Edebiyatı geçtim genel ortalamam ise 50 üzerinde matematikten sorumluluk sınavına girer miyim? Bilgi verirseniz sevinirim
  12. MedsoMiz

Meslek lisesi bilişim Teknolojileri alanı Ek puan verdiği bölümler

Anladım hocam sağolun ama animasyon ve oyun tasarımcılığı 2 yıllık
  13. MedsoMiz

Animasyon ve oyun tasarımcılığı için verirmi hocam? 1702485191 Yani Bilişim dersleri üzerinden sorumlu olacağız sınavda ?
  14. MedsoMiz

Meslek lisesinde bilişim teknolojileri bölümünde öğrenciyim. ve hangi bölümler için ek puan alabileceğimi bilmiyorum. animasyon ve oyun tasarımcılığı bölümü veya bilgisayar programcılığı düşünüyorum ama bunlara ek puan verirmi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  15. MedsoMiz

25-27 k civarı hazır sistem önerisi

25-27 k civarı hazır bir sistem arıyorum (sıvı soğutma v.b dahil illa sıvı soğutma olmasına gerek yok)
Geri