Medssinci isimli üyenin son içerikleri

1. M

20.000tl Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi

Berbat denecek kadar kötü değil dimi. Şuanki monitörüm 1080p daha önce 2k falan kullanmadım bir farklılık hissetmem diye düşünüyorum değil mi? Ayrıca 2. el almak isterim ama taksitle alacağım için maalesef 2. el alamıyorum 1779797770 Anladım teşekkürler
  2. M

3 çok pahalı değil mi ya. 3s iyi midir yoksa farklı bir önerin var mı 1779794080 blade and sorcery falan oynamak için virtual desktop uygulması mı almam lazım yani saçmaymış neden öyle bir şey var ki. kollar bir süre drift yapmaya başlıyor derken nasıl yani anlamadım. Farklı bir vr öneriniz var...
  3. M

Merhaba, son zamanlarda VR gözlüklere oldukça ilgi duymaya başladım. Farklı bir deneyim yaşamak için bir VR gözlük almak istiyorum. Bilgisayarım da var ve bütçem yaklaşık 20.000 TL civarında. Bu bütçede hangi VR gözlüğü önerirsiniz? Meta Quest 3S modelini gördüm ama ne kadar iyi olduğunu...
  4. M

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Tabii ki edebilirsiniz. Ama satıcı para iadesi yaptıysa hukuken zarar giderilmiş olarak gözükür bilginiz olsun.
  5. M

Mağdurların hepsi hukuki haklarını kullansın. 5 gün içinde herkese teslim ederler. Hukuk okuyorum.
  6. M

Baylar olay ne? Neler oluyor 50 sayfa okuyamadım da. Ürün kimseye teslim edilmedi mi?
  7. M

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Ben 3 ay önce satın aldım bu kulaklığı ben de faydalanabiliyor muyum bundan?
  8. M

RGB dummy RAM önerisi

Arkadaşlar selam, Kasa görünümü için DDR5 uyumlu beyaz RGB dummy RAM (light enhancement kit / RAM filler) arıyorum. Elinde olan, nereden bulabileceğimi bilen veya Türkiye'de satan site/link paylaşabilecek var mı? Not: Gerçek RAM değil, sadece boş slotları doldurmak için olan model arıyorum.
  9. M

30000 TL'ye 2k qled monitör önerisi

Oled kullancısı mısınız?
  10. M

Nasıl yani neden rog merak ettim aradaki fark nedir. Başka önerebileceğiniz bir monitör var mı?
  11. M

Yeni bir monitör almayı düşünüyorum bütçem 30K TL bana neler önerebilirsiniz aklımda şu ikisi var. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2725d-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1176423238.html...
  12. M

Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD WHITE Type-C Temalı LCD Ekran 3.723₺

radyatörüm üstte herhangi bir sorun olur mu çoğu setuplarda üstte ekran görüyorum lian li 8.8lik olanlardan.
  13. M

Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD WHITE Type-C Temalı LCD Ekran 3.723₺

lian li o11 vision compatın üst tarafına yapıştırabilirmiyim bunu?
  14. M

45000 TL Oyuncu Laptop Önerisi

Genellikle oyun oynuyorum KYK da yurtta oyun oynamak istiyorum 45000 TL'ye hangi oyuncu laptopunu önerirsiniz.
  15. M

10.000 TL'ye R7 9800X3D için beyaz anakart önerisi

Yani farketmiyor benim için https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850-eagle-ice-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1091142674.html bu kartı buldum şuanlık siz neler önerebilirsiniz
Geri