Çok para bağlamak istemiyorumdan kastım bir telefona şu an 50k 60k veremem. Ultra serisi haricide android telefon kullanmam. Benim cevabımı istediğim soru 13 ten 14pro ya geçmek değer mi değmez mi asıl konumuz bu android vs değil
1788737681
bu noktada ip15 devreye giriyor o zaman sağolun hocam...
androidi ultra serisi hariç haz etmiyorum ikincisi iphone 2.elde canlı para istediğin an satıyorsun
1788737004
14 pronun üstüne 15k yeterli oluyor 16 pro için 50k koymam gerekiyor meredeyse aradaki fark küçümsenecek bir fark değil şu an için
çok para bağlamak isteniyorum telefona android düşünmeme sebebim ise 2.eli ölü iphone koyduğun an gidiyor.
1788735924
androidin 2.eli ölü hocam iphone bugün koysam yarın alıcı çıkıyor android de kullandım ancak ultra serisi hariç haz vermedi diğerleri
iphone 13 kozmetik 8/10 128gb kullanıcısıyım pil 70e düştü ikinci el 14 pro 256gb buldum tek değişen pil deji ile kutu fatura yok kozmetik 7/10 üstüne 15k vereceğim değer mi sizce
Eylülde üniversitemin hazırlık atlama sınavı var b2 seviye 70 puan almam gerekiyor ona hazırlanacağım o süreçte okuduğumu hızlı anlamak için okuma çalışması yapmayı düşünüyorum seviyem b1 gramerim çok eksik değil tek sıkıntım kelime bilgisi bu süreçte kullanabileceğim kaynakları önerirseniz...
Son aylarda 345 ayt fizk denemesi ve altuğ güneş tarama sorularını çözmüştüm 13 1 yapmıştım ayt fizik adına bunu önerebilirim. Ayt kimyadada deneme bazlı gittim orbital 345 faydası oldu baya 12 1 gelmişti.