meedo isimli üyenin son içerikleri

1. meedo

Çözüldü✓ WİN11 Format USB'si Hazırlarken Hata Alıyorum

Aaaa gerçekten mi, çok teşekkür ederim ya sabahtan beri kafayı kırdım resmen. :D
  2. meedo

Çözüldü✓ WİN11 Format USB'si Hazırlarken Hata Alıyorum

Rufusu ve win 11 iso dosyasını indirdim, Rufus'u çalıştırıp 128 gb USB'mi seçiyorum. Ardından başla diyorum ve konum kullanılamıyor F:\ erişilemiyor. Birim, tanınan bir dosya sistemi içermiyor. gibibir hata aldıktan sonra Rufus dosyaları USB'ye yazıyor ama hatalı veya eksik bir yazım olur diye...
  3. meedo

ETS 2 Bir şey Yazmadan Çöküyor, Neden?

Silip yükledim, dosyaları doğruladım fakat başlaya bastığımda direkt çöküyor hiöbir şey yazmadan kapanıyor oyun. (STEAM)
  4. meedo

Clio Ön Tampon Çıktı Sürtünme sonucu, masraf kaç TL olur?

Tamamdır teşekkürler
  5. meedo

Clio Ön Tampon Çıktı Sürtünme sonucu, masraf kaç TL olur?

Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim. Yumuşak dubalara sürttüm, ön tampon sol tarafı çıktı tırnaklar kırıldı galiba, parça değişmeden kaç tl alırlar?
  6. meedo

Replika PS4 Gamepad Alınır mı?

Teşekkürler fakat Shein'de tükenmiş ürün.
  7. meedo

Replika PS4 Gamepad Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC?magaza=Elvita 600 TL uygun geldi, bir sorun olur mu acaba? Ya da riske atmayıp logitech kablolu mu alayım?
  8. meedo

Turknet kod paylaşmak isteyen var mı? (Yeni geçicem)

Tamamdır, teşekkür ederim
  9. meedo

Turknet kod paylaşmak isteyen var mı? (Yeni geçicem)

Bugün telefonda konuştum da, arkadaş kodu varsa öğrenip o kodla kayıt yaptırın dediler.
  10. meedo

Kablosuz Kulaklığım İçin Aux to Aux kablo önerisi

Merhaba QCY H2 PRO kulaklığım var, OBS açtığımda ses kulaklık bluetooth olduğundan normalden daha boğuk bir şekilde geliyor. Bunu düzeltmek için de kulaklığı kablolu olarak kullanmak istiyorum. Fakat kaliteli bir aux to aux kablosu istiyorum. Mikrofonsuz bir model tercih edersem mikrofon...
  11. meedo

Kasa Önerisi İstiyorum (max 4-5k)

MSI olanı gördüm fakat hava akışı nasıldır o kasanın bilemedim, bir de malzemesi nasıldır? Bendeki MSI oyuncak gibi valla.
  12. meedo

Kasa Önerisi İstiyorum (max 4-5k)

MSI M100A 650W kasa modelini kullanıyorum fakat hem akrilik panel olması hem de malzeme kalitesi (sacın inceliği) beni mutlu etmiyor. MAX 4-5 Bin TL'ye harbi sağlam, mesh panel, hava akışı güzel bir kasa önerisi var mıdır? Bir de bu kasayı ikinci elde satabilir miyim, satılır mı?
  13. meedo

İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

Türktelekom da aynı yalanı 2-3 aydır bana söylüyor. Türknete geçeceğim inşallah.
  14. meedo

I5 12400f için sıvı soğutma önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu kullanıyom, gayet yetiyor. Boşa masraf etme derim.
Geri