meedo isimli üyenin son içerikleri

1. meedo

Üniversite Tercihi Yapmalı Mıyım

Bu sene tercih yapmanı öneririm kesinlikle. Tercihin hangi bölüm olursa olsun 'Teknik' üniversitelerden vazgeçme derim.
  2. meedo

İstediğim İnstagram Kullanıcı Adını ve Mail Adresini Nasıl Alacağım?

Instagramda almak istediğim kullanıcı adım kullanımda şu an ama hesap aktif değil. En son 2018'de paylaşım yapılmış. Nasıl alabilirim? Bir de mail adresi olarak da ne ismimsoyismim, soyismimismim, ismim.soyismim, soyismim.ismim bunların hiçbirini alamıyorum illa sayı falan yazmam gerek. Direkt...
  3. meedo

(18temmuzdan Beri) Ev İnternetim Yok Ne Yapmalıyım?

Türknetse kentsel dönüşüm nedeniyle oluyor. Bi ara 1 ay yoktu internetim, şeytan kulağına kurşun bu ara iyi gibi.
  4. meedo

❌İndirim Bitti! [Amazon] Claw's Rajin Blaze Çift Modlu Kablosuz Mouse - 566tl

Kayması berbat, skatez değil zımpara var altında sanki. Hafif mouse, skatezleri çıkarıp başka skatez taktım. Hikayeli oyunlar ve ofis için ideal. Sırf şarjlı diye almıştım. NOT: Skatezlerin jelatinini de söktüğüm halde böyleydia ayrıca mousepadim de Klassegear. 600 mouse + 300 skatez = 900'e...
  5. meedo

Nays Devri Bitiyor, Cashback Uygulaması Lazım?

Bakacağım, öneriniz için teşekkürler.
  6. meedo

Nays Devri Bitiyor, Cashback Uygulaması Lazım?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. meedo

Ofis için Kablosuz Mouse Önerisi Max 600 TL?

Hocam pttden sipariş geçtim, kablosuz modu çalışmıyormuş sadece kablolu. İptal ettim.
  8. meedo

Hocam ışıkları kapatılıyor mu peki? 1777542307 Sipariş geçtim hocam, teşekkürler.
  9. meedo

AOC GM220 yi düşündüm arkadaşlar. Masaüstü pcmde logitech g102 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Oldukça memnunum, laptobum için hafif kablosuz bir model istiyorum. Max 600 TL veririm. :D
  10. meedo

Akademi için laptop önerisi?

Zaten dediğim gibi evde 4060 - i5 12400f li sistem var. Bu sadece ofis için olucak o yüzden ekran kartına pek gerek yok gibime geldi.
  11. meedo

Akademi için laptop önerisi?

Halihazırda imzamda yazan sistem elimde mevcut fakat okula pc götürmem gerektiğinde malumunuz kasayı taşıyamıyorum. Bu da can sıkıca olmaya başladı. Ofis programları, literatür taraması için kullanacağım max. 30.000 TL bütçeye uygun hafif bir laptop istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. meedo

950.000 TL ye panelvan araç önerir misiniz detaylar içerdee

Hayırlısı olsun 🙏🏻
  13. meedo

950.000 TL ye panelvan araç önerir misiniz detaylar içerdee

Hocam 1 senedir berlingoyu binek araç olarak kullanıyoruz. 15.xxx km'de, içi suv gibi valla. Opel astra 2015 sedan 1.3'den geçtik. Bize süper geldi.
  14. meedo

Yan bina yıkıldı, İnternetim 3 gündür yok.

Valla türktelekoma bela okuya okuya yeni geçtim zaten, hizmetleri berbat çünkü. Superonline'a bir bakayım.
Geri