meedo isimli üyenin son içerikleri

1. meedo

Ofis için Kablosuz Mouse Önerisi Max 600 TL?

AOC GM220 yi düşündüm arkadaşlar. Masaüstü pcmde logitech g210 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Oldukça memnunum, laptobum için hafif kablosuz bir model istiyorum. Max 600 TL veririm. :D
  2. meedo

Akademi için laptop önerisi?

Zaten dediğim gibi evde 4060 - i5 12400f li sistem var. Bu sadece ofis için olucak o yüzden ekran kartına pek gerek yok gibime geldi.
  3. meedo

Akademi için laptop önerisi?

Halihazırda imzamda yazan sistem elimde mevcut fakat okula pc götürmem gerektiğinde malumunuz kasayı taşıyamıyorum. Bu da can sıkıca olmaya başladı. Ofis programları, literatür taraması için kullanacağım max. 30.000 TL bütçeye uygun hafif bir laptop istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. meedo

950.000 TL ye panelvan araç önerir misiniz detaylar içerdee

Hayırlısı olsun 🙏🏻
  5. meedo

950.000 TL ye panelvan araç önerir misiniz detaylar içerdee

Hocam 1 senedir berlingoyu binek araç olarak kullanıyoruz. 15.xxx km'de, içi suv gibi valla. Opel astra 2015 sedan 1.3'den geçtik. Bize süper geldi.
  6. meedo

Yan bina yıkıldı, İnternetim 3 gündür yok.

Valla türktelekoma bela okuya okuya yeni geçtim zaten, hizmetleri berbat çünkü. Superonline'a bir bakayım.
  7. meedo

Abi napcaz peki ya, valla kafayı yeriz
  8. meedo

İnternet 3 gündür yok ve Türknet'e ulaşamıyorum. Bu deneyimi yaşamış arkadaşlar, ne yapmalıyım?
  9. meedo

Çözüldü✓ WİN11 Format USB'si Hazırlarken Hata Alıyorum

Aaaa gerçekten mi, çok teşekkür ederim ya sabahtan beri kafayı kırdım resmen. :D
  10. meedo

Çözüldü✓ WİN11 Format USB'si Hazırlarken Hata Alıyorum

Rufusu ve win 11 iso dosyasını indirdim, Rufus'u çalıştırıp 128 gb USB'mi seçiyorum. Ardından başla diyorum ve konum kullanılamıyor F:\ erişilemiyor. Birim, tanınan bir dosya sistemi içermiyor. gibibir hata aldıktan sonra Rufus dosyaları USB'ye yazıyor ama hatalı veya eksik bir yazım olur diye...
  11. meedo

ETS 2 Bir şey Yazmadan Çöküyor, Neden?

Silip yükledim, dosyaları doğruladım fakat başlaya bastığımda direkt çöküyor hiöbir şey yazmadan kapanıyor oyun. (STEAM)
  12. meedo

Clio Ön Tampon Çıktı Sürtünme sonucu, masraf kaç TL olur?

Tamamdır teşekkürler
  13. meedo

Clio Ön Tampon Çıktı Sürtünme sonucu, masraf kaç TL olur?

Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim. Yumuşak dubalara sürttüm, ön tampon sol tarafı çıktı tırnaklar kırıldı galiba, parça değişmeden kaç tl alırlar?
Geri