Instagramda almak istediğim kullanıcı adım kullanımda şu an ama hesap aktif değil. En son 2018'de paylaşım yapılmış. Nasıl alabilirim?
Bir de mail adresi olarak da ne ismimsoyismim, soyismimismim, ismim.soyismim, soyismim.ismim bunların hiçbirini alamıyorum illa sayı falan yazmam gerek. Direkt...
Kayması berbat, skatez değil zımpara var altında sanki. Hafif mouse, skatezleri çıkarıp başka skatez taktım. Hikayeli oyunlar ve ofis için ideal. Sırf şarjlı diye almıştım.
NOT: Skatezlerin jelatinini de söktüğüm halde böyleydia ayrıca mousepadim de Klassegear.
600 mouse + 300 skatez = 900'e...
AOC GM220 yi düşündüm arkadaşlar. Masaüstü pcmde logitech g102 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Oldukça memnunum, laptobum için hafif kablosuz bir model istiyorum. Max 600 TL veririm. :D
Halihazırda imzamda yazan sistem elimde mevcut fakat okula pc götürmem gerektiğinde malumunuz kasayı taşıyamıyorum. Bu da can sıkıca olmaya başladı.
Ofis programları, literatür taraması için kullanacağım max. 30.000 TL bütçeye uygun hafif bir laptop istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.