Meertcaglayan isimli üyenin son içerikleri

1. Meertcaglayan

5 dk da bir internet kesintisi

İyi günler arkadaşlar. Turknet kullanıyorum ve neden olduğunu bilmediğim bir şekilde gün içerisinde 30 defa belki internetim gidip geliyor ilk önce modemden kaynaklı sandım gidip keentik ekstra Dsl modem aldım Ama sorun Modemde değilmiş internetim bir anda gidiyor modem ışığı sarıya dönüyor ve...
  2. Meertcaglayan

Gmail Hesabını geri alma

işe yaradı allah razı olsun :3
  3. Meertcaglayan

Gmail Hesabını geri alma

nasıl yapacağımı biliyor musun
  4. Meertcaglayan

Gmail Hesabını geri alma

Selamlar... Steam hesabımdan geçen gün çıkış yapmıştı ben de pek önemsemediğim için giriş yapmamıştım . Bu gün girmeye çalışırken bir baktım ki hesap çalınmış şifre değişmiş . Oradan gmail e gittim kurtarayım diye oranın da şifresi ve gmail adresinde ki telefon numarası değiştirilmiş . Yani hem...
  5. Meertcaglayan

IŞIKLAR YANIYOR AMA İNTERNET YOK

Arkadaşlar 2 gündür internetim durmadan sınırlı kullanıma düşüyor ama modem de ışıklar sorunsuz çalışıyor . İnternette her yere baktım bir çözümüne rastlamadım . Turknet e yazdım sorun yok yazmışlar akıllılar . Reset atınca düzeliyor 10 dk sonra yine gidiyor . Sıfırlıyorum yok ne yaparsam...
  6. Meertcaglayan

R5 3600 overclock

Ryzen 5 3600 gigabyte b450m s2h Overclock da yapmam gereken voltaj değerini bilen var mı ?
  7. Meertcaglayan

GTA 5 indirebilen var m?

hızlıyla alakası yok benim de 75 mbit ama kbayt indiriyor . Yukarıda neden oldu yazıyor zaten 'yüksek talep nedeniyle bölgendeki bant genişliği vsvs...'
  8. Meertcaglayan

İncehesap Kargoya verildi.

Yarın sabahtan dağıtıma çıkar akşam oynarsın aynısı bana oldu şuan oynuyorum 😂😂
  9. Meertcaglayan

YAYINCI VE OYUNCU PC

Ayın 20'sinde sipariş verdim işte daha dün kargoya verdiler birazdan gelecek şu an dağıtımda
  10. Meertcaglayan

YAYINCI VE OYUNCU PC

zam gelmeden al 800 kişi falan aldık yarın alcam kargodan
  11. Meertcaglayan

İncehesap rezilliği

Sistemleri getiren kargo şirketi Evet ama kargoya vermek için 16 gün bekleyen incehesap . Mesela benim bugün Kargoya verildi ve yarın alacağım yani kargo da bir şey yok
  12. Meertcaglayan

İncehesap rezilliği

20 sinde aldığım ürün 10 gün kargo ibaresi olmasına rağmen (Bu gün 16) hâlâ gelmedi. Birdaha asla işim olmaz bu firma ile. Anlayış anlayış bir yere kadar.
  13. Meertcaglayan

Kafam küçük düzelir mi

😂😂 kardeşim dert ettiğin şeye bak . Bu yaşta olan bir şey bu bir anda vücudun gelistigi için vucuduna nazaran küçük geliyor ama merak etme düzelir
  14. Meertcaglayan

Rx570 kaç w?

Buyur kesin bilgi . Önerilen 450w
  15. Meertcaglayan

Anakart ssd uyumu

Hayır tabii ki😂😂
Geri