Meet The OOZ isimli üyenin son içerikleri

1. Meet The OOZ

Yardım Gamepower fujin kablosu koptu.

Güncel.
  2. Meet The OOZ

Yardım Gamepower fujin kablosu koptu.

Selam herkese. Gamepower fujin kulaklığımın kablosu kart üstünden ,lehim yerlerinden koptu. Aynı kulaklığı kullanan varsa kart üzerindeki kblolaeın nasıl lehimlendiğini atabilir mi? (Yerlerine bakmak için) Yapay zekadan yardım alıp biraz lehimlemeye çalıştım ama çok da başarılı olmadı...
  3. Meet The OOZ

2. monitör kullanım amaçları

2. Monitör FPS'e etki eder.
  4. Meet The OOZ

O halde CS2 gibi rekabetçi oyunlara girerken 2. monitörü devredışı bırakmanız gerekebilir.
  5. Meet The OOZ

Eğer işlemcin güçlü değilse tavsiye etmem. Ana monitörünün 1080p olduğunu farz edelim, CS2 Oynarken yaklaşık 200fps aldığını varsayalım. Bir tane daha 1080p monitör bağlarsan FPS'in 100lere kadar düşer. Örneğin şuanki işlemcim R5 3600 ve 2 tane 1080p monitör bağlayınca CS2'de FPS 80'lere kadar...
  6. Meet The OOZ

240hz Monitör Önerisi

Arkadaşlar selam. 240hz monitöre ihtiyacım var. Bütçem Max. 8000TL. 240hz olmalı. FPS Türü oyun oynayacağım, marka takıntım yok. Ghosting vs olmasın ve paneli iyi olsun yeter. Şunu almayı düşünüyorum alternatif varsa atın lütfen...
  7. Meet The OOZ

Hepsiburada tarafından dolandırılmak

Çalıştığım için biliyorum bu tür Abuse yani istismar durumlarında hesabınızı komple silebiliyorlar bile. Alışveriş kısıtı az bile olmuş yani. Geçmiş olsun diyelim tavsiyem Hepsiburada gibi sitelerdeki kampanyaları istismar etmeyin, hesabınızı ya bloke ediyorlar ya da komple siliyorlar.
  8. Meet The OOZ

Kasalar ve sahip olmaları gereken teknelojiler

Şunu önerebilirim. Hem 750w 80+ PSU ile geliyor hem 7 tane ARGB fanı var, kontrolcüsü ve kumandası ile birlikte, Hem de MSI Project Zero Gibi kablo bağlantı noktaları arkada olan anakartlara uyumlu. Ay başında sistemi tamamlayacağım...
  9. Meet The OOZ

Çözüldü✓ Dragos Ocean Curved Pro ve Project Zero Uyumlu mu ?

Kasayı çoktan aldım. Bir videoda denk geldim uyumlu olduğunu gördüm. Konu Kapatılabilir. 🔒
  10. Meet The OOZ

Çözüldü✓ Dragos Ocean Curved Pro ve Project Zero Uyumlu mu ?

Dostlar Selam. Kasa olarak Dragos Ocean Curved Pro'yu satın aldım Anakart olarak da MSI Project Zero almayı düşünüyorum. Malum Project Zero'nun Kablo bağlantıları arka tarafta kalıyor. Sizce bu kasaya uyar mı? Bilgisi olan var mı? Şimdiden Teşekkürler...
  11. Meet The OOZ

Monitör Önerisine İhtiyacım Var.

Dostlar selam. Bir monitör önerisine ihtiyacım var. Bütçem 6K. 240HZ Tercihim. 23.6, 23.8, 24 veya 27 inç olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şunu gördüm kullanan veya bilen var mı nasıldır? https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-24-5-legion-r25f-30-0-5ms-280hz-full-hd-wled-monitor.html
  12. Meet The OOZ

Ryzen 9 5900X B450M ile uyumlu mu?

Hocam yanıtın ve tavsiyen için teşekkür ederim, baktığım ram frekans değerleri genellikle 5200mhz, zaten işlemcinin maksimum bellek frekansı da 5200 mhz. Anakart olarak MSI B650M-P düşünüyorum. (A da olabilir, çift slot m.2 ssd hangisinde vardı hatırlamıyorum şu an). Ram konusuna gelince...
  13. Meet The OOZ

Hocam cevabınız için teşekkürler. Tavsiyeniz üzerine sistemi güncelleme kararı aldım. (Şahsen daha pahalı bekliyordum, baktığımda çok mantıklı geldi.)
  14. Meet The OOZ

Tavsiyeniz ve yanıtınız için teşekkür ederim hocam, şu an AM4 soketinde kalmaya biraz mecbur gibiyim.
  15. Meet The OOZ

Merhaba dostlar. Şu an kullandığım Ryzen 5 2600 işlemcimi Ryzen 9 5900X veya Ryzen9 5950X ile güncellemeye karar verdim. Lakin şöyle bir soru var kafamda: Bios güncellemesi yaptıktan sonra stabilizasyon sorunları yaşar mıyım? İnternette gördüğüm bazı kaynaklar, B450M ile çok fazla ısı sorunu ve...
Geri