Hocam selamlar öncelikle bir ekran görüntüsü vs. almadım fakat aşırı derecede bir fark yaşadım bilginiz olsun. Fivem denedim bugün dün deneme şansım yoktu açık ara sıfır takılma ara ara çok küçük droplar dışında hiçbir sorun yok sabit olarak 55 60 bazen 70 75 fpsleri görüyorum. Gerekli...
Valla kral geldi ürün çokta mühim değil birkaç seneye belki yeni sistem alırım öyle bir planım var orada kullanırım en kötü olan oldu artık. Bahsettiğiniz güncellemeyi de dün gece yaptım kasayı acmisken 6 yıldır değiştirmediğim termal macunu da değiştiriyorum battı balık yan gider. Tekrar tekrar...
çok teşekkür ederim biosu dün gece rastgele aklıma geldi ve güncelledim 2019 dan kalmış güler misin ağlar mısın belli değil 😂 Her neyse AMD chipset muhabbeti nedir onu anlayamadım bios için mi gerekli yoksa başka bir işlemi var mı? ayriyetten 2 adet 16 GB yani 32 GB bu attığınız ramlerden...
Merhabalar herkese, iyi forumlar. Sistemim bu şekilde yani şu anda RAM eklemek istiyorum Fivem tarzı oyunlara merak sardım oynayım dedim de yani ara ara 8 9 fpslere düşüyor 40 50 oluyor vs. ilginç şeyler yaşıyorum oynatmıyor. Biraz araştırdım RAM im yetersiz. Yani öneriniz nedir 32 GB lık bir...
Arkadaşlar en sevdiğim keyif aldığım oyunlardan biri olan hitman daha once crack sekilde 10 kere bitirsemde steamde rastgele bugun gordum indirimde indirdim fakat oyna ya basınca bir sure gectikten hemen sonra tekrar oyna butonu geliyor geri açılmıyor yani driverlarım vs. her sey guncel ne...
iyice bir inceleyeceğim. Monitorun biri bu diğeri gamepowerın da modelini valla tam hatırlamıyorum o da 144 hz. komple satıp tek monitorlu iyi bir şey almak en mantıklısı gibi geliyor. Bahsettiğiniz sistem için bu gece bir araştırma yapacağım kasa içerisine eklemelisin dediğiniz veya ram vs...
monitorler falan 2 monitor var elimde komple setup olarak dedim ya :D
1716927586
almısken komple monitorleri de sıfırdan alırım muhtemelen
1716927702
öneri olarak gösterebileceğin bir sistem var mı ? ortalama 50.000 e cıkabilirim gibi gorunuyor.
Evet mantıklı ona bakıyordum. Elimdeki sistem 4 . senesine girdi. Yani ortalama bir bilgisayar her türlü oyunu oynatıyor da bana yetersiz gelmeye başladı. toplam 20 25 bin civarı eder gibi belki daha fazla inanın güncel fiyatlardan bihaberim.