MegaTR0n isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ürün geldi. Sıfır gibi sadece kutusunda resimdeki gibi hasar var, eksiksiz gözüküyor, üzerinde garanti belgesi de var. Testini de bugün veya yarın yaparım artık. Yapmam gereken ayarlar falan var mı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kasımı beklemedim aldım öyle diyince
  2. M

🔥İndirim 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

bu ikisi bu fiyatlara alınır mı sizce nasıldır ?
  3. M

hocam sence bu fiyata alınır mı depodan yoksa kasım ayını bekleyeyim mi ?
  4. M

xbox için olması pcde kullanıma engel değil dimi ?
  5. M

https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-V2-USB-Engelleme/dp/B0B5HB3F85/ref=sr_1_14?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=WJ4SDNN9HGO8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZMEfgv1v1uSAHNCxbghyQOQ6a5fsxoo4bDqMC07-__-466l1YRGSF6jImtN0TvIjWQmJCic2IWIZuZgIPnWRF5pF0TpesLFc0z57L9qP1cnsmYam5HsLd5zsprNR0LfC4u7xB...
  6. M

AOC 24G42E Vs Pivot Özellikli Monitör mü Alınmalı ?

@İsimbulamajim hocam sen nasıl bir şey önerirsin ?
  7. M

AOC 24G42E Vs Pivot Özellikli Monitör mü Alınmalı ?

Merhaba, Monitörde istediğim özellik yükseklik ayarı ve pivot özelliğinin olması. Ancak çok fazla kişi AOC markasının 24G42E modelini öneriyor. Bütçeme uyacak istediğim özelliklerde monitörler GİGABYTE G25F2 modeli ve Monster Aryond A24 V2. Sizce pivot özellikli monitörlerden birini almak mı...
  8. M

Lenovo Legion R24E vs AOC24G42E

Evet AOC panel kısmında daha iyiymiş ancak dediğim gibi ben yükseklik ayarı ve pivot özelliği olsun istediğim için r24e aldım. O özelliklerde en uygunu o diye aldım bu arada. Bir başka uygun olanı Gigabyte G25F2 modeli vardı ama aralarında 1.5-2k fiyat farkı vardı. Çok fazla araştırdım Lenovo...
  9. M

Lenovo Legion R24E vs AOC24G42E

Merhaba, Lenovo R24E'yi satın aldım ama bir türlü net olamadım. Şu an ty'de indirim olduğu için 3.8k'ya sipariş verdim. Genel olarak cs oynuyorum onun dışında pek oyun oynamıyorum ama sonradan oynamayacağım da garanti değil. Daha çok mühendislik tasarımı falan yapıyorum. Bu monitör beni idare...
Geri