hocam o zaman ben baya yanlış anlamışım çünkü eskiden güzel skinleri olanlar genelde bana multiplayerdan kastım falan diyordu o zaman sadece warzone...
hocam warzone ayrı bir oyun ama silah eklentilerini ve skinleri açmak için black ops veya modern warfare multiplayerını oynamak gerekiyor o yüzden kararsız...
Umarım dediğiniz gibidir ve başka bir durum yoktur, teşekkürler
1733395960
Evet öyle bir söylentiyi fazlasıyla duydum 1 ay ila 1 hafta arasında oturuyormuş...
kulaklık güzel ben 1 senedir kullanıyorum yaklaşık 3500tl ye almıştım sıfır çok rahat şarjı uzun gidiyor ve dışarda da kullanınca sırıtmıyor kesinlikle
tabi ki olmaz ama klavyeyi ilk aldığım zamanlardaki sessizliği yok şuanda zamanında ajazz vb almayı düşünüyordum fakat taksit imkanı yoktu acaba yağlasam...
Apex 9 TKL klavyem var gateron yellow switchli lube işlemi değil sadece tuşları çıkarıp switchlere bastırıp yağ sürsem klavye sessizleşir mi yoksa hiçbirşey...
selamün aleyküm arkadaşımla beraber oynuyoruz duo olarak fakat squad olarak da girmek güzel oluyor çok iyi oynamıyoruz genellikle 6. 7. oluyoruz eklemek...