Dostlarım selamlar, uzun zamandır gmmk2 kullanıyorum başta kompakt olması hoşuma gitmişti ama tuşlara ardı ardına bastığımda bazen algılamıyor ve bu biraz can sıkıcı oluyor, küçük olması da biraz can sıkmaya başladı %75 ya da tkl klavye önerisi yapabilirmisiniz siyah olursa iyi olur birde...
b850 olmasına gerek yok hocam b650 de olur da bu anakart nedir yani a620 den hallice insanlar 100k para veriyor en önemli parçalardan birisi olan anakartı böyle geride bırakıyor sonra neden 100k verdiğim pc de sorunlar oluyor diyorlar, bende b650 kullanıyorum ama asus rog b650a kullanıyorum her...
stabilite olarak evet güzel ama işlemcisi meh yani exynos pek sevmiyorum çok çabuk ısınıp fps i yerlere veriyor
1766915301
yani fe serisi fena değil ama şu exynos kullanmaları cidden ölüm yani bende s21 fe var telefon taş gibi ama oyunlarda dehşet ısınıp fps kaybı veriyor
Dostlarım bütçem 20 ile 30k arasında alabileceğim en mantıklı ve en iyi telefonu almak istiyorum önerilere açığım, s24fe ya da honor 400 düşünüyordum ama telefonlardan tam anlamıyorum, kamerayı pek kullandığım söylenemez genelde işlemcinin iyi olması daha iyi olur.