şikayetler genelde patlatıyor okumak lazım biraz ürünler orjinal adam diyorki ben 1 saat giydim ayağımı sıktı iade etmek istiyorum adamda diyor iade işlemi olmaz satışını yapamayız bu ürünün felan çoğu böyle ürünün orjinalliğinden yana sıkıntınız olmasın ama dediğim gibi biraz dikkat etmeniz...
hocam valla en f/p bu güzel bi model ve rengi de farklı aslında hep aynı renklerden ziyade arada böyle şeyler sarıyor ama alırsanız paket ten çıkarırkan video almanızı öneririm wunde kutu yamuk geldi şöyle böyle diye laf yapıyor iade almıyor haberiniz olsun
hocam bu paen güzel gibi, normalde regular fitleri L giyiyorum biraz bol olması hoşuma gidiyor ama oversize M aldığımda cok büyük oluyor S alsam nasıl olur
2 elde bulursun bence insanlar iyi fırsatları güzel fiyatlara veriyor benim anakart asus rog b650a 1.5 sene garantisi vardı aldığımda 6k ya aldım bunu işlemci olarak ryzen 5 7600x aldım bu işlemciyi 5k ya aldım 20 ay garantisi vardı iyi şeyler var bakmanı öneririm, sahibindende kendine aramalar...