2 elde bulursun bence insanlar iyi fırsatları güzel fiyatlara veriyor benim anakart asus rog b650a 1.5 sene garantisi vardı aldığımda 6k ya aldım bunu işlemci olarak ryzen 5 7600x aldım bu işlemciyi 5k ya aldım 20 ay garantisi vardı iyi şeyler var bakmanı öneririm, sahibindende kendine aramalar...
hocam hemen olmasın diyorsan tek tek parçaları kendinde alabilirsin fırsat+2elde güzel şeyler geliyor ben 0 bilgi ile araştırıp birşeyler öğrenip kendim toplamıştım rx 9070xt li sistemi 50k ya felan topladım piyasada o zaman bile 50k ya ona yaklaşasak sistem yoktu bence yapabilirsin ama bi tık...
Dostlarım selamlar, uzun zamandır gmmk2 kullanıyorum başta kompakt olması hoşuma gitmişti ama tuşlara ardı ardına bastığımda bazen algılamıyor ve bu biraz can sıkıcı oluyor, küçük olması da biraz can sıkmaya başladı %75 ya da tkl klavye önerisi yapabilirmisiniz siyah olursa iyi olur birde...
b850 olmasına gerek yok hocam b650 de olur da bu anakart nedir yani a620 den hallice insanlar 100k para veriyor en önemli parçalardan birisi olan anakartı böyle geride bırakıyor sonra neden 100k verdiğim pc de sorunlar oluyor diyorlar, bende b650 kullanıyorum ama asus rog b650a kullanıyorum her...