Yaş 23 ama göz altında çok belli olacak şekilde 2şer çizgi çıkmaya başladı artık. Çok fazla belli oldukları için bu sıkıntı hep gözümün önünde ( yada altında :D) olduğundan da kafama çok takıyorum . önceden lütfen kafana takma demeyin çünkü olmuyor öyle bir şey. Etrafımdaki insanlara bakıyorum...
BF1 güzel bir oyun ama ŞAHSEN silahlar açısından çok da beğenmiyorum. Scope olan silaz çok az ve çoğu silah doğal olarak 1.dünya savaşı zamanı olduğundan biraz sinir bozucu bana göre. Aylardan beri oynuyorum daha dün gerçek manada ilk defa teleportçu ve görünmezlik açan hileci gördüm. Arada...
Yt music kullanırken şarkılar arası geçiş çok yavaş, En azından her şarkı geçişinde 1-2 saniye beklemek hele ki günde çok şarkı dinleyen ben için aşırı sinir bozucu oluyor spotify da şarkılar arası geçişte gecikme yok bu yüzden tercihim spotify
sistemi zaten topladım ama çok da iyi performans vermediği için (yada beklentimi karşılamadığı için) acaba driver sıkıntısı mı var diye araştırayım demiştim .
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html
bu mouse hakkında kullananların veya bilenlerin düşünceleri nelerdir
Daha dün amazon para çekti hesaptan prime için :D . forumda konuklara bakıyorum mesela adamda kargo ücretsiz veya 100 lira falan diyor rastgele bir ürün için . ben bakıyorum benden 400-500 depozito parası istiyor