mehmet çavuş isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hangi ekran kartını almalıyım

peki usta kullanılırmı amd bende yabancısıyım normalde bende nvdia cıyımdırda önüme böle bi fırsat geçince çevremdekilerde çok ısrar edince amd al amd al diye bide buraya soruyum dedim
  2. M

peki ilk defa kullanıcam ben amd nvda nın her şeyini biliyom ne yapcanı nasıl performans vericeğini amd de sıkıntı yaşarmıyım son zamanlardada nvdia yapay zekaya da yüklendi
  3. M

5070ti de ona yetmiyo para benm alıcam 9070xt kişi tanıdık o yüzden bana biraz indirimli veriyo ama başkası daha var oda 5060 ti takasına girmek istedim oda 9070xt ile aynı fiyata denk geldi
  4. M

fiyat bandında değil doğrudur ama ben bi iki kişiyle takasa girince üste vericem bara hemen hemen aynıya denk geldi ondan dolayı soruyorum
  5. M

iyi günler ben 4060 ti 16 gb ekran kartı kullanıyorum bunu yükselticem satıp ya 5060ti 16 gb yada amd 9070xt sormak istediğim şey şu ben hep nvdia kullandım ama performansa bakınca 9070xt daha iyi gibi amd kullanılırmı çok yabancıyım ben bu kartlara
  6. M

Ekran kartı fan ses sorunu

önüne geçemem mi peki azda olsa biraz rahatsız ediyo ses
  7. M

şansım yok ama normal fan sesi farklı bi ses yok bide sıcaklık 72 dereceye gelince felan 1400 1500 rpm çıkıyo
  8. M

hayırlı akiamlar ben msı ventus 2x rtx 4060 ti 16 gb kullanıyorum bende fan 1300 rpm gelince ufak bi rahatsız edici fan sesi oluşuyo normal mi o ses yoksa bi sıkıntı mı var
  9. M

Yeni gelen güncelleme sorunu

nvida yeni bi güncelleme yayınlamış çoğu kişi sorunlu diyor banada yeni geldi 4060 ti kullanıyorum çoğu kişi 5000 serisinde sıkıntıyı görmüş acaba güncellemelimiyim yoksa dursun mu banada yansırmı sorunlar
  10. M

Logitech klavye hangisini almalıyım

[H3 id='LOGITECH+G+PRO+X+TKL+LIGHTSPEED+yoksa+logitech+g915+mi+beyaz+sistem+diziyorum+ben+logiceht+markasn+sevdiim+iin+mausumda+kulaklmda+bu+marka+klavye+olarak+hangisi+daha+iyi+olur+bilemedim+nerdeyse+ayn+fiyata+sahipler']LOGITECH G PRO X TKL LIGHTSPEED yoksa logitech g915 mi beyaz sistem...
  11. M

Vram mı yükseltiyim yoksa mhz yi mi

bazılarında yapıyo warzonda mesela hiç bir oyunda 75 şin altına inmiyo ram kullanımı 1771784599 peki sistemim herşeyi stabilse ne sorun olabilir normalde ssd lerden şüpe ederdim bende ama ssd ler iyi durumda
  12. M

her şeyi araştırdım tek ramlar kalıyo sorun sdd hzını sorguladım acaba yavaş mı çalışıyodiye yok gayet iyi tek sorun ram kalıyo
  13. M

2 tane kullanıyorum parçalı biri 1 tb diyeride 500 gb 1 tb yarıya böldğüüm 3 depolama alanı var 3 de yüzde 70 60 dolu
  14. M

bendeki zaten o
  15. M

şuank iaklımda 3200 mhz 8+8 alıcam bnmkinin üstüne eklicem fırsatım olursada bnmkileri çıkarıp tekrar 3200 8+8 alıp dengelicem
Geri