peki usta kullanılırmı amd bende yabancısıyım normalde bende nvdia cıyımdırda önüme böle bi fırsat geçince çevremdekilerde çok ısrar edince amd al amd al diye bide buraya soruyum dedim
peki ilk defa kullanıcam ben amd nvda nın her şeyini biliyom ne yapcanı nasıl performans vericeğini amd de sıkıntı yaşarmıyım son zamanlardada nvdia yapay zekaya da yüklendi
5070ti de ona yetmiyo para benm alıcam 9070xt kişi tanıdık o yüzden bana biraz indirimli veriyo ama başkası daha var oda 5060 ti takasına girmek istedim oda 9070xt ile aynı fiyata denk geldi
iyi günler ben 4060 ti 16 gb ekran kartı kullanıyorum bunu yükselticem satıp ya 5060ti 16 gb yada amd 9070xt sormak istediğim şey şu ben hep nvdia kullandım ama performansa bakınca 9070xt daha iyi gibi amd kullanılırmı çok yabancıyım ben bu kartlara
hayırlı akiamlar ben msı ventus 2x rtx 4060 ti 16 gb kullanıyorum bende fan 1300 rpm gelince ufak bi rahatsız edici fan sesi oluşuyo normal mi o ses yoksa bi sıkıntı mı var
nvida yeni bi güncelleme yayınlamış çoğu kişi sorunlu diyor banada yeni geldi 4060 ti kullanıyorum çoğu kişi 5000 serisinde sıkıntıyı görmüş acaba güncellemelimiyim yoksa dursun mu banada yansırmı sorunlar
[H3 id='LOGITECH+G+PRO+X+TKL+LIGHTSPEED+yoksa+logitech+g915+mi+beyaz+sistem+diziyorum+ben+logiceht+markasn+sevdiim+iin+mausumda+kulaklmda+bu+marka+klavye+olarak+hangisi+daha+iyi+olur+bilemedim+nerdeyse+ayn+fiyata+sahipler']LOGITECH G PRO X TKL LIGHTSPEED yoksa logitech g915 mi beyaz sistem...
bazılarında yapıyo warzonda mesela hiç bir oyunda 75 şin altına inmiyo ram kullanımı
1771784599
peki sistemim herşeyi stabilse ne sorun olabilir normalde ssd lerden şüpe ederdim bende ama ssd ler iyi durumda