şuanki işlemcim ryzen 7 5700x kullanıyorum tanıdığım bana ısrarla ryzen 7 5800x3d geç geç deyip duruyo peki geçsem oyunlarda mesela rdr 2 gibi ekran kartı isteyen oyunlarda aman aman bi fps farkı olurmu
samsung g5 2k 32 inç curvet ekrana geçicem acaba bu monütörün kronik sorunu varmıdır daha önce asus tuf almıştım onda çok hafif ghost çıkmıştı o yüzden biraz titizim bu konuda birde 27 2k dan 32 inçe geçicem acaba sırf ekran büyüdü diye fps kaybı olurmu
2 sorum olcak 1. monutörler konusunda çok titizim başıma geldiği için ghost gibi sıkıntısı varmı samsungda yada başka bi kronik sıkıntı çünkü koskoca asus tuf almıştı onda hafif ghost çıkmıstı 2. 2k alıcam ve 2k 27 inç monütörüm var buda 32 2k acaba sırf büyük ekran diye fps kaybı yaşarmıyım
choramada sormuştum doğru bi anakart ekran kartı performansınıda artırabilir diyo ne kadar doğrudur yani bnm oynadığım oyunlarda fps testine bakıyom ekran kartı işlemci aynı ama adamın aldığı fps de oynayamıyom acaba anakartan mı kaynaklı onu öğrenmek istiyom
ekran kartım 4060ti 16 anakartımsa asusprime b450 mk anakartım düşük mğ kalıyo bu ekran kartı için yani bazıları diyoki anakartın işlemciyi tam beslemiyo değiştirmen lazım diyo bu ekran kartı içinde geçerlimidir
kapatıım bu seferde fps aşırı düştü dengeliye alıncada aynı fsr gibi farklı secenekte kullandım ama nafile işe yaramadı oyunun optimizasyonu mükemmel diyolar ama bende sıkıntılı anlamadım ve sadece bu oyunda yapıyo
[H3 id='Dying+light+the+beast+4060ti+16+gb+ekran+akrtm+var+ama+ekran+kartm+tam+kullanmyor+bi+yzde+90+a+kyo+bi+andada+70+60+lara+iniyo+neden+sizce']Dying light the beast 4060ti 16 gb ekran akrtım var ama ekran kartımı tam kullanmıyor bi yüzde 90 a çıkıyo bi andada 70 60 lara iniyo neden sizce[/H3]