Mehmet Emin Ceylan isimli üyenin son içerikleri

1. Mehmet Emin Ceylan

❌İndirim Bitti! Amd Ryzen 7 7800x3d 12.684 Tl 🔥Dip

Yaşım kendi başıma alacak kadar büyük değil mecbur babamla bir tue fight atacağız
  2. Mehmet Emin Ceylan

86k Bütçem Var Size Hangisi Mantıklı?

Ben kendim intel işlemci kullandım bilgisayarımda soğutamıyoruz valla mümkünse amd işlemci seç evde yazın cam açınca komşular kızıyordu camı kapatın hava zaten sıcak diye
  3. Mehmet Emin Ceylan

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ile Sapphire Nitro+ B850m Wi-Fi Sizce Yeterli Bir Anakart mı

Hocam saolsaın hayat kurtardı resmen kafamda soru işareti kalmadı 1778570853 10kyı geçmemeye çalışıyorum ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi çünkü ekran kartı olarak rx9070xt düşünüyorum o yüzden parayı oraya yatırmak istiyorum Sistem olarak sadece oyun oynayacağım ama yüksek kalitede...
  4. Mehmet Emin Ceylan

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ile Sapphire Nitro+ B850m Wi-Fi Sizce Yeterli Bir Anakart mı

İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d kullanacğım ama anakart konusunda çok kararsız kaldım sapphirede sanırım yıllardır amd ile çalışıyormuş ekran kartınıda amd alacağım için bunu seçtim inceleyip geri dönüş yaparsanız çok sevinirim...
  5. Mehmet Emin Ceylan

Rx9070xtli Oem Sizce Nasıl Alınır mı

Pardon hocam yanlış kişiye cevap vermişim yoğun çalışıyorumda gitmiş kafam kusura bakma dalgınlığıma gelmiş 1778530197 Tamam teşekkür ederim kullanan birinden duymak içimi rahatlattı 1778530249 Hocam 1.5 ay sürem var infüdirime girdikçe almayı düşünüyorum 50 günde indirime girmezse direkt...
  6. Mehmet Emin Ceylan

Anladım tekrar teşekkür ederim yardımlarınız içinde size bir sorum daha olacak şimdi sizde aynı ekran kartını kullanıyrsunuz ya bir sıkıntı yaşadınız mı veya sırf daha bilindik bir marka için 5k belki 10k fazla vermeye değer mi sanırım sadece malzeme kalitesi değişiyor 1778523853 Benim işim...
  7. Mehmet Emin Ceylan

Şimdiden teşekkür ederim çok bir bilgim olmadığı için psuyu msı dedim kendimce hani ismi olan bir şirket sonuçta 1778522927 Hmmm buda güzelmiş aslında ikisi aynı fiyat bununda bir inceleme videosuna bakmam lazım teşekkür ederim
  8. Mehmet Emin Ceylan

Çoğu parça kafama yattı birde 9 ay taksitte var yanlış bilmiyorsam birde her oemde özelleştirme bulunmuyor taksitli olanlarda
  9. Mehmet Emin Ceylan

Psu olarak bunu diyorum ben https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a850g-850-w-fiyati,233906281.html
  10. Mehmet Emin Ceylan

Tamam hemen inceleyip geliyorum hocam şimdiden eline emeğine sağlık 1778518416
  11. Mehmet Emin Ceylan

Tek tek çok tutuyor onu denedim ama eğer önermek istersen bir bakabilirim
  12. Mehmet Emin Ceylan

Bütçem 100kya kadar çıkarım sanırım ama mümkün olduğunca düşük olmasını isterim
  13. Mehmet Emin Ceylan

Sistem PC hocasının sistemi sanırım wpden yazınca yükseltme yapabiliyormuşsunuz almak isteyen olursa numarasını bırakabilirim uğraşmak istemeyen için güzel fiyat temmuzda da yanına 16gb ram daha eklerseniz çok güzel olur 1778517522 Soğutucu idare eder birde parça yükseltmesine yardımcı...
  14. Mehmet Emin Ceylan

PCH LUNAR RX 9070 XT RYZEN 7 9700X 16 GB DDR5 1 TB SSD 750W GEN5 OEM PAKET https://amzn.eu/d/00mRbUGS Bunu alıp sonradan 16 gb ram eklemek mantıklı mı sizce Düzenleme:yanında monitör ve masaya bu sisteme özel indirim olurmuş sanırım düşünen varsa yükseltme yapmaya da açıkmış wpden ulaşıp...
  15. Mehmet Emin Ceylan

Sizce Bu Sistem Nasıl?(Ryzen 5 7500x3d 5060ti)

Tamam kral teşekkür ederim dediğim gibi zaten 50 gün sürem var
Geri