Mehmet Emin Uzunay isimli üyenin son içerikleri

1. M

Anahtar ters sıkıştı

Çilingir çağırdık kapıyı kart gibi bir şeyle açtı sonra göbeği kırdı ve yeni göbek taktı
  2. M

Anahtar ters sıkıştı

Kral direkt çok fena bir şekilde kısmış oraya kurtarılacak gibi değildi bizde yeni kilit göbeği alarak düzelttik teşekkürler genede yardımınız için
  3. M

Anahtar ters sıkıştı

Arkadaşlar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum dalgınlığıma geldi anahtarı ters taktım sonra döndürdüm ve yarım turda sıkıştı kaldı ne yapabilirim?
  4. M

Samsung galaxy a50 pil kötü sorunu

Peki pil kalibrasyonu yapılmazsa pil sorunsuz çalışırmı?
  5. M

Reis para olsa keşke hemen değiştiririm ama öğrenciyim
  6. M

Samsung galaxy a50 telefonum var telefon şimdiye kadar hiç işlem görmedi geçen hafta pil uyarısı verdi pilin değişmesi gerektiğini söylüyordu ve bende pili telefoncunun orjinal dediği pille değiştirdim pilin kutusunda svc sevt yazıyordu sonra eve geldim ve gene pil değişmeli hatasını verdi ve...
  7. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım 1 uzun 3 kısa bip sesi veriyor

Arkadaşlar sorun ekran kartındaymış değiştirdim düzeldi
  8. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım 1 uzun 3 kısa bip sesi veriyor

Arkadaşlar benim bilgisayar ilk başta açılmamıştı ama sonra ekrankartının metalini tam kaldırmadan sürdüm ve tam tutturamamışım galiba biraz etrafada yayılmış ama ondan sonra açıldı fakat çok ışındı sonra 5 dakika kadar kullandım sonra ekran gitti ve tekrar açtığımda 1 uzun 3 kısa bip sesi...
  9. M

Sizce bu bilgisayar alınır mı??

21 bin tl yaptı sizce alimmi?
  10. M

Kusura bakma reis
  11. M

Tamam reis teşekkürler
  12. M

Tamamdır çok teşekkürler şimdiden eline sağlık
  13. M

Peki bana 15000 TL'ye denizliden toplama bir pc bulabilirmisiniz lütfen? pek anlamıyorumda bu işlerden
  14. M

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-3070-sistem-akvaryum-kasa-1275639328/detay
  15. M

Öneri Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Kanka 42 saat gidiyo kutuyla beraber daha ne olsun en üst düzey bu fiyatlarda o zaten ben daha çok gidenini görmedim
Geri