Toplama bilgisayar topluyorum internetten bir kaç forma baktım yok b serisi anakart almaz isen işlemcinin performansını etkiler yok Z almasan böyle yok şöyle diyor bazıları da alakası yok diyor konu hakkında cidden bilgisi olan bir insan yardım ederse sevinirim fotoğrafta attığım işlemci ile...
PC diziyorum ve firarda gezerken anakart türlerinin farklı olduğunu gördüm bazıları h almayın diyor bazıları OC yapmiyacansaniz farketmez diyor konu hakkında bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim 4070 için yeterli midir bu anakart
Çok Özür dilerim anlamadım seni ilk pc dizişim biraz bilgim Intel Core i7-13700KF Rampage OCTAGON C50 yeterli mi dedin ? ekstra bir şey de sormak istiyorum ssd iyi mi? önceki pcmde bir ssd vardı çok sıkıntı cıkardı
Bunu alıcağına 30nın üstüne 20 k daha akoy intel+rtx 4070 super al ha koyamam diyorsan 30k ya çok güzel 4060Tİ bulabilirsin çok zora düşmediğin sürece amd ekran kartı alma
Selam arkadaşlar,elimde güzel bir kasa var şaun satıp yükseltme yapmak istiyorum sistem gereksimlerini vericem kaca satılır yorumlarsanız sevinirim.
SİSTEM GEREKSİMLERİ:
-İntel core İ5 11 nesil 3.90Hz işlemci
-500 GB SSD
-Caguar marka sıvı soğutma(AQUA 240)
-Asus Geforce DUAL-RTX3060-O12G-V2...
rarı indirdiğimde DisableNvidiaSignatureChecks adlı dosyayı bir kaç defa kurdum aynı dosyadan bir kaç kere mi kurmuştur ?
oyunun yanında RestoreNvidiaSignatureChecks 1 kerede buna bastım sonra tekrardan DisableNvidiaSignatureCheck bastım
bunları read or not kurmuştum başta çalışıyordu sonra...