2021 den beri kablolu rampage smx-r44 kullanıyorum bana yetiyodu fakat laptoptan oyun oynadığım için kablosuza geçme kararı aldım profesyonel bi şekilde oyun oynamıyorum valorant minecraft gta 5 BF6 tarzı oyunlar oynuyorum max 2000 TL bütçem var hangi mousları önerirsiniz
minecraft java edition satın aldım oyuna giriş yapıyorum ama çok oyunculu oynayamıyorum çok oyunculu seçeneğine tıkladığım zaman çok oyunculu oyun kapalı lütfen microsoft hesap ayarlarını kontrol ediniz diyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Hocam eyvallah sağolasın teknosadan aldım 52k ya 512gb ssd 16gb ram var içinde w11 geliyor tabi bana yetmiyor ekleme yapacağım ssd ve ram cihaz gayet iyi daha oyun testi yapmadım pil ömrü gayet iyi bi oyun bilgisayarına göre 3.5 4 saat götürüyor yüzde 50 60 parlaklıkta şuanlık memnunum bi...
Hocam hayırlı günler dün yeni Asus Rog Strix G16 rtx4060 i713650hx modelini satın aldım ancak sessiz bir ortamdayken ufaktan bi cızırtı sesi gelip gidiyor interneye baktığımda coil whine sorunu olarak karşıma çıktı bu sorun kronikmiş galiba ama ilerde bana sorun çıkarır mı ya da performans kaybı...
hocam bugün asus rog strix g16 aldım rtx4060 ı devreye nasıl geçiriyoruz görev yöneticisinde %0 kullanım diyor da çok anlamıyorum ya da oyuna girince kendi otomatik mi açılıyor
hocalarım 1 2 gün e gaming laptop alacağım asus tuf ile rog arasında kalıp kalıp duruyorum sizlerin düşünceleri ve tecrübeleriyle almak istiyorum ryzen 9 mu intel i7 mi hangisi alınmalı hangisi daha uzun süre götürür teşekkürler hayırlı akşamlar...
hocam iyi akşamlar bütçe max 60k mis katana asus rog acer predator asus tuf gibi serilere bakıyorum kendim biraz asus rogtan yanayım üzer mi üzmez mi yokda farklı bir laptop mu bakmalıyım ağırlık oyun olarak ama gereken yer de iş içinde kullanacağım...
hocam bende ROG taraftarıyım ama ne zaman buraya girsem baksam youtube a baksam diğer forumlara baksam ROG hep ısınıyormuş victus çok serinmiş bilgisayarlardan da çok aham şaham anlayan birisi değilim şahsen kafam karışıyor
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r0064nt-8b5y1ea-intel-core-i7-13700h-32gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-full-hd-144hz-freedos-gaming-laptop-pm-HBC000056QXMR bu model iş görür mü hocam...