vpn kullanmak istemiyorum ya paralı olmadıgı sürece sıkıntı bence
onuda denemiştim çok yavaş goodbye dpi gibi hızlı bir şey yok mu Türkiyeyi engelliyecek bir dpi
goodbyedpi kullanıyorum discord roblox ekranları yüklenmiyor çok yavaş 200mgbit internet olmasına ragmen çekmiyor bunun sorunu ne düzeltilir mi veya başka bir alternatif çözüm var mı?
öyle yer altı internet cafe 1060 2060 lı çöplerin bulundugu internet cafelere gitmedigin sürece güzel bir internet cafeye gidip 200-300tl verirsin denerler senin için
hocam çıkarım ya mikrofon kalitesi daha iyi ise tabii çıakbilirim veya 4.5k larada çıkabilirim bundan iyi bir şey var ise ön sipariş var şuan atk den eger daha iyiysi yoksa atk n9 ultra yı alıcagım...
hangisi daha iyidir mikrofon oyun konusunda ses seviyesi güzel olan hangisi mikrofonu güzel olan hangisi veya bu fiyatlarta daha iyisi var mıdır aradaki farka değer mi
dongle ve bluetooth destekli bir kulaklık lazım ses kalitesi güzel mikrofon kaliteside idarenin üstü olursa sevinirim bütçe 3k fiyatıda geçebilir özellikler artarsa düşedebilir öneriniz varsa yazar mısınız oyun için alıcagım