Şahsen bu bütçelere yapılabilecek en iyi kasayı yaptığımı düşünüyorum yorumlarınızı ve önerileriniz merak ediyorum bu bu marka modeli alma dediğiniz ya da burda daha ucuza daha iyi bir sistem var diyebileceğiniz bu da kasanın linki PC HOCASI-GG15
masimum 8.000tl bandında wireless gaming bir kulaklık arıyorum biraz inceleme yaptım ve nova 5, asus rog pelta, cloud 3 modellerine baktım ama hepsinde ayrı sıkıntılar olduğunu düşündüm cloud 3 modelinde pedlerin deri olması biraz rahatsız etti beni çünkü deri pedleri pek sevimiyorum kumaş ped...
Olay şu şekilde başladı 2 3 gün önce kendi halimde oturmuş fifa 23 oynuyordum bilgisayar bir anda kapanıp açılıyordu 1 gün sonra gene aynı şey oldu fakat bu sefer bilgisayar kendi kendine açılmadı güç tuşuna bastığım zamanda açılmıyordu arkadan kasanın gücünü kapatıp biraz bekleyip açınca kasa...
Öncelikle herkese merhaba bir m2 ssd alma arayışı içindeyim 500gb istiyorum fakat fiyatlar belli amazonda bir şey gördüm ve dikkatimi çekti A2000 500GB Ssd 745 TL Gümrükten Geçmesiyle Falan Filan 880TL ye denk geliyor acaba alırsam herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım bozuk, sahte vs. gelme ihtimali...
Ben arctis 3 kullanıyorum kafanı asla yormaz çok hafif ve rahat oyunlardaki ses kalitesi mükemmel ötesi diyemem ama bence gayet yeterli derecede tek sevmedigim yanı mikrofonu, normal bi kayıt alırken veya yayın açtığınız zaman arkada saçma bir fan sesi gibi bir ses oluyor discordun gürültü...
1500 ile 2500 tl arası bir bütçem var kanlosuz gaming kulaklık arıyorum. Kafamda uzun süre durunca kafamı yormayacak, rahat, mikrofonu iyi bir kulaklık arıyorum genel olarak valo ve lol oynuyorum
500TL bütçem var mouse almayı düşünüyorum genel olarak lol oynuyorum. Çok ağır olsun istemiyorum ve kablosuz olsun istiyorum çünkü kablolardan bıktım. Kablolu alsamda oluır çok sorun olmaz ama gene kablosuz olsa daha güzel olur. Hafif olmasını istiyorum ağır olunca elim yoruluyor. Bir kaç mouse...
Toplamda 1000tl bütçem var mouse ve klavye almayı düşünüyorum mouse hafif ve kaliteli olsun istiyorum klavye çok önemli değil ama gene ne kadar güzel olsa okadar iyi olur
1000 TL bütçem var direksiyon seti almayı düşünüyorum. Genel Olarak Forza, ETS, Crew gibi oyunlar oynayacağım. 3 pedal ve vitesli olursa güzel olur ama olmasada olur