Merhaba, zamanında benimde steam hesabım çalınmıştı. bende bu durumu steame detaylıca açıkladım, steamden yaptığım satın alımları ne kadara aldığım, ne zaman aldığım, hangi kartla aldığımı yazmıştım. bana belirli süreliğine hesabı açıp şifremi ve epostamı değiştirtmişlerdi. şuan süreç nasıl...
Teşekkür ederim. sizin attığınız linkteki ramleri aldım attığınız sitede sorun vardı oradan alamadım, itopya'dan aldım. 2 saatten fazla iki sitede de sorun verdi sonrasında bilgisayar değişince kabul etti. şimdi 7800x3d işlemcisi için kule tipi soğutma bakıcam, internette yazılanlara göre stok...
Hocam öneri için teşekkür ediyorum. Bu markayı ilk kez duydum, fabrikadan çıkışına göre tabii ki her markada değişir ama ben genede sorun çıkarabilecek bir yazılımı yada fiziksel özelliği var mı merak ettim.
Merhaba, 2019'dan beri Fırtına oyuncu koltuğunu aktif olarak kullanıyorum. koltuk çok rahat, uzun saatler ağrı ve sızı olmadan oturabiliyorsunuz. attığınız linkteki kumaş versiyonunu öneririm, ben alırken hata yapıp deri aldım ve sıkıntısını yaşıyorum çok terletiyor.
Merhaba, yeni bir sistem topluyorum ve yeni nesil sistem olduğu için DDR 5 ram almam gerekiyor. Fiyatlara bakınca neredeyse alacağım xfx 9070 xt ekran kartıyla yarışıyor :d. bundan ötürü buraya danışmak istedim.
Aklımda Lexar 2x16 6000 MHz cl 36 ram var ve ikinci seçenek olarak Corsair vengeance...
Merhaba, Ryzen 7 7800x3d işlemci , RX 9070XT ekran kartı, Msi Mag B650 Tomahawk ATX anakartını ve DDR5 ram almayı düşünüyorum. piyasada çok fazla fiyat farkı olduğu için nereden alacağımı bilmiyorum ve günümüz şartlarında her yere de güvenemiyorum maalesef. Yakın zamanda satın alım yaptığınız ve...