-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

Gemini'ye Müzik Üretme Özelliği Geldi !🔥

Suno alanının en iyisi, stüdyoya evrildi artık. Sadece müzik odaklı bir model. Bu genel yapay zekaya entegre edilmiş bir araç, bi suno performansı beklememek gerek :D
  2. -Mehmet-

🔥🔥Xigmatek EN41677 Hero kasa 1199Tl🔥🔥

Temiz ürün temiz fiyat. Bütçesi kısıtlı olanlar yapıştırsın geçsin. Üst panele radyatör takılmıyor sanırım sitesinde bilgi göremedim, 165 mm kule tipi destekliyormuş, bu bütçede sıvı soğutmayı napacaksın zaten. Tak kocaman kule tipi keyfine bak :D
  3. -Mehmet-

1 tane oluşturdum 2:40 saniye falandı hocam, sınır artmış ama iki buçuk dakikanın üzerinde yapabiliyor mu bilmiyorum.
  4. -Mehmet-

PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

Onların dememesi onların sıkıntısı, her ülkeyi kendi kanunları bağlar. Burada yükümlülükleri öyle ben napayım hocam, ben sende çok kullanmak istiyorum :D Güzel korumuşlar :kekw: https://cybernews.com/security/paypal-credential-dump-hacker-claims/...
  5. -Mehmet-

Google, Gemini'de Lyria 3 Pro aracını tam erişime açtı ! İster mobilde ister pc sürümünde prompt bazlı müzik üretebiliyorsunuz ! Kurcalayın bakalım nasıl şarkılar çıkacak :D Bu güncellemeyi nasıl buldunuz? Lyria 3 Pro aracından umutlu musunuz...
  6. -Mehmet-

Bankacılık ve finans sektöründe uymama diye bir durum yok, kurallar katı hepsi verilerini paylaşmak zorunda. Para aklama olaylarında haklısın, hükümeti savunmuyorum zaten aklamaya da çalışmıyorum, çürümüşlüğün sonucu zaten kara para olayları ona lafım yok. Ama adamlar direk veri paylaşmıyor...
  7. -Mehmet-

Hükümetle alakası olmayan bir olay, kanunlar ve yükümlülükler açık, uyulmak zorunda, bütün firmalar uyarken kendileri uymamayı tercih etti. Yasakçı zihniyetten bende nefret ediyorum, günahım kadar sevmem ama alakaları yok, kendileri çekildi. Başka ülkelerde iş modellerini değiştirmeyi kabul...
  8. -Mehmet-

Paypal yasaklanmadı, direk Lisans alamadı. Türkiye de finans işine giriyorsanız BDDK'dan Lisans almanız gerek. Bu Lisansı almak için de bazı yasal yükümlülükleri kabul etmek zorundasınız. (kullanıcı verileri Türkiye de saklanmalı, altyapınızın küçük bir kısmı burada bulunmalı.) Paypal'dan...
  9. -Mehmet-

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Güzel ürün malzemesi bataryası iyi de pek kullanmadım, 3 5 defa kullanıp hevesimi aldıktan sonra bıraktım kol işini :D Bi tane 3d stand aldım onun üstünde duruyor. Ses sadece m2 tuşundan çıkıyor, diğer tuşlarda bir sıkıntı yok. İzmir çok kuru, hem az kullanımdan hem de sıcak ortam ve kuruluğun...
  10. -Mehmet-

Hee karışmış o zaman. x15 den devam biz. (gıcırdama yapmaya başladı :widepeepo: )
  11. -Mehmet-

5G Hakkında Görüşler

İlk izlenim olarak hızlar güzel görüyor, ama şebekeye yük binince sonuçlar ne olur göreceğiz. Beni korkutan şey operatörlerin veriyi bol kepçeden işleyerek tüketimi yüksek göstermeleri ve fahiş paket fiyatları. Sağlığa zararlı olduğunu kanıtlayan hiç bir bilimsel araştırma ve kanıt yok şuana...
  12. -Mehmet-

Üff paraya bak, yurt dışı alışveriş döneminde aliexpress 800 liraya falan satıyordu diye hatırlıyorum :kekw:
  13. -Mehmet-

🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

Blue switchle işten atarlar :kekw:
  14. -Mehmet-

Sizce sepettekiler alınır mı ?

Hocam ps plus varsa hiç bulaşma. Bir sürü güzel oyun var içerisinde, önce orada ki içerikleri tüket, onları oynadıkça ne istediğini daha iyi anlamaya başlarsın. Boşu boşuna 3000 lira harcamanın hiç bir esprisi yok. O kadar para vermişsin, aboneliğin süresince onların bi dibini sıyır önce. Bu...
  15. -Mehmet-

Sizce sepettekiler alınır mı ?

Avatar pek bir heyecan yaratmadı bildiğim kadarıyla, kimsenin umurunda olmadı o oyun. Avatar seviyorsan alınabilir tabii 600 lira pek bir şey değil. Expedition 33 açık dünyalı sıra tabanlı bir rpg oyunu, türünün sağlam örneklerinden, gerek müzik gerek sanat dizaynı olarak başarılı, kesinlikle...
Geri