-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

YILDIRIMHAN Füzesi Tanıtıldı ! (6000 KM Menzil)

benimde burnuma kokusu geliyor ama inşallah öyle değildir :kekw:
  2. -Mehmet-

❌İndirim Bitti! LCW 2. ÜRÜN 1 TL NEREDEYSE HER ÜRÜNDE STOK VAR

LCV Basic modellerinden biri vardı bende hocam. İş görür iyi ürün. (100 kilo, 1.87 boy)
  3. -Mehmet-

Bunun dışında fuarda dikkat çeken 2 ürün daha görücüye sunuldu. MSB AR-GE Merkezi tarafından geliştirilen 42.000 Libre güçte ki bir turbofan motor & Roketsan tarafından geliştirilen ''Neşter'' adında çok hassas güdümlü bir suikast mühimmatı.
  4. -Mehmet-

Parçalarda Herhangi Bir Sorun Var Mı ?

yeterli hocam.
  5. -Mehmet-

Doğrudur 160 mm üst limitiniz olsun. 150 mm civarı tam kararında olacaktır.
  6. -Mehmet-

Uluslararası SAHA 2026 Savunma Sanayii Fuarında gündeme bomba gibi düşen bir tanıtım gerçekleşti ! Milli Savunma Bakanlığı AR-GE Merkezi, yeni geliştirdiği kıtalararası balistik füzesi olan ''YILDIRIMHAN'' ın prototipini ilk defa görücüye sundu ! Mach 9 çıkış - Mach 25 dalış hızına sahip olan...
  7. -Mehmet-

resimdekini diyorsanız uygun hocam, 157 mm yüksekliği var, 7-8 mm civarı boşluk olur temperli camla arasında. 1778001301 120 mm fan boyutu hocam onu dikkate almayın, kafa karıştırması normal. Kule tipi alırken öncelikle yükseklik boyutuna bakmalısınız.
  8. -Mehmet-

Bütçenizi bilmediğim için birden fazla model öneriyorum, ona göre bakarsınız. https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-siyah-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-75465/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.45.6...
  9. -Mehmet-

Claude Pro Günde 4 Saat Kullanım İçin Yeter Mi

Limitleri baya kıstılar antigravity de, ilk limiti doldurunca bir kaç saat ileri atar. Bir kaç saat sonra gelip tekrar doldurusan bir kaç gün sonrasına atıyor.
  10. -Mehmet-

Antigravity kullanıyorsun sanırım, bunları söylersen yapar: Projen neyse artık projem için implimentasyon.md ve task.md dosyaları oluştur, ben revize verdikçe bu planları güncelle. (ne yapacaksan artık 1-2 saatini ayırıp her detayıyla yaz, sen yazdıkça planı günceller o) ben müsade vermeden...
  11. -Mehmet-

kodlamadan önce aklında ki her detayı belgeye dök, implimentasyon planı hazırlat yapay zekaya, yapacağın her şeyi detaylıca belirt metne dök. En son kodlamasını yap, her girdiğin prompt kotandan yiyor çünkü. Planlı çalışmalısın.
  12. -Mehmet-

alacağınız kasa modelini söylerseniz sizin için hava soğutucu önerebilirim.
  13. -Mehmet-

🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

Kullanmadım hocam bilmiyorum, abartılı bir oyun performansı beklemeyin. Genel kullanım tarzı bir kulaklık.
  14. -Mehmet-

🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

Alınır, sırf oyun amaçlı değilse 500 liraya alınabilecek sağlam kulaklıklardan biri.
  15. -Mehmet-

Soğutucunun fiyatı yüksek, daha uyguna bulursunuz. Onun harici bir sorun göremedim. Anakart olarak bu model de düşünülebilir: https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650a-gha-wifi-v14-ddr5-7600mhz-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847/
Geri