-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

Çözüldü✓ North Bayou NB F80 Alınır mı?

Hocam benim ürün temu da varış şubesine gönderiliyor diye gözüküyor. Takip konusunda takip numarasını kopyala sipariş kısmından, aras kargo sitesine gir kargo takip kısmında e ticaret tikini aç ve firmadan ''Temu.com Pazaryeri'' seçeneğini seç gözükür. 1768022260 Uyar diye düşünüyorum hocam...
  2. -Mehmet-

Öneri Sıvı soğutucuda kararsız kaldım yardım

Kasan 360 mm destekliyorsa bütçende bu ürüne bakabilirsin. Bu arada Zülfikar güzelmiş:widepeepo: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-segotep-beaced-360-argb-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,906346396.html
  3. -Mehmet-

Grisini buldum, iki ayrı ilan açmışlar modeller için. Çektim 1 tane bakalım :D Almak isteyen için link ...
  4. -Mehmet-

Ben de mavi ve 2024 gri arasında kaldım. @Silco bi fotoğraf atma şansın var mı?
  5. -Mehmet-

Sen hangi renk aldın hocam :D
  6. -Mehmet-

Yardım Netflix Dışında Platform Önerir misiniz?

HBO + Prime Video kombosu🤌
  7. -Mehmet-

Evet , önceki alışverişlerimden kampanyalarla birikmiş 500 tl hesap bakiyem vardı. 1767914241 Masanın linkini atar mısın hocam, tek açıdan anlaşılması zor.
  8. -Mehmet-

Hocam ürün Türkiye deposundan geliyor, yurt dışı ürünü değil. Temu'da yerli satıcılar da ürün satabiliyor.
  9. -Mehmet-

Sağolun hocam, bu gece sipariş geçeyim madem. Hafta sonuna gelir herhalde. Tek aklıma takılan mavi renk sırıtır mı :D Gri olan eski versiyonmuş.
  10. -Mehmet-

30 Euro Gümrük Muafiyeti Kararı için Ne Yapabiliriz?

O kadar fiyat farkı olacak ne aldın hocam :D
  11. -Mehmet-

30 Euro Gümrük Muafiyeti Kararı için Ne Yapabiliriz?

Lobi faaliyetleri sonucunda alındı zaten bu karar. Şikayet etseniz bile pek umurlarında olacağını sanmıyorum. 1767905654 6 Şubata kadar gümrükten geçerse sorun olmaz hocam. Karar 6 şubat itibariyle yürürlüğe giriyor.
  12. -Mehmet-

Hocam ambiyans ışıkları falan pek aramıyorum açıkçası, figür falan da kalmamış, ful çer çöp kalmış artık, aldığıma değmeyecek. Kol vergisiz bu arada düz 650 liraya almış olucam, 6 ayda en düşük 900 lira görmüş. 1767905286 Hangi site de düştü hocam, malum her şeye zam geliyor bir an önce aradan...
  13. -Mehmet-

Mavi 50 tl daha ucuza geliyor, çok mu sırıtırr yoksa gri mi alayım :D Gri de 2024 versiyon diye belirtmişler, yeni ürünlerde gazlı amortisöre geçmiş sanırım, mavi de yıl yazmıyor yeni modeli olabilir.
  14. -Mehmet-

Valla çok ihtiyacım vardı hocam, fiyatlarından ötürü alamıyordum. Temu saolsun 4 5 yıl önceki fiyatına almış olucam ama model hakkında bilgim yok diye sorayım dedim. Ama şuan ki masamda kullanamam muhtemelen. Yemek masasında kullanıyorum ve baya dengesiz sürekli sallanıyor. Kol ful metal...
  15. -Mehmet-

Malum gümrük olayından sonra Temu'dan son kez alışveriş yapmak istemiştim, 500 tl kredi bakiyem vardı ama artık doğru düzgün ürün kalmamış, figür bile yok. Bir süredir monitör tutucuya ihtiyacım vardı, fiyatlarından dolayı almıyordum. Yerel depo sekmesinde gezerken şansıma North Bayou NB F80...
Geri