-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

2K OLED Monitör Önerisi

Valla benim de kafamı çok karıştırıyor :kekw: @Tayfunns hocam yardımcı olma şansın var mı ?
  2. -Mehmet-

2K OLED Monitör Önerisi

Mini led panellerde yanma muhabbeti olmuyor diye biliyorum.
  3. -Mehmet-

Ekran Kartsız Bilgisayarıma 50k Teklif geldi sizce satılır mı ?

Yerinde olsam satmam, on numara sistem. Ekran kartı için para biriktirin bence.
  4. -Mehmet-

14569₺ max F/P telefon önerebilir misniz?

Nothing phone 1 şuan yılın en dip fiyatında. Hala şansınız varken kaçırmayın derim. Onun dışında buna yakın cihaz olarak realme 12+ ve realme 12 pro modelleri var. Mediamarkt ara ara 10.000 e düşürüyor cihazları. O iki cihazı da takip edebilirsiniz. Onun dışında 10-15 arasına başka alınabilir...
  5. -Mehmet-

Uçaklar neden düşmeye başladı ?

Belli yerlere bakım yapılabiliyor bilgisi doğru değil. Elimizde ki c130 ların tamamı erciyes modernizasyonu kapsamında tamamen elden geçirildi, kokpit ve aviyonikler değiştirildi güncel standartlara uygun hale getirildi. Kayseri Hava Bakım ve İkmal komutanlığı eşi benzeri az bulunan bir tesis...
  6. -Mehmet-

KLAVYENİN ALTINA MOUSEPAD KOYANLAR

Ben masamın tasarımı yüzünden koymak durumundayım :D Ama klavyeyi güzel sabit tutuyor.
  7. -Mehmet-

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Renk değerleri doğruysa baya iyi duruyor. Kasa Alienware'i anımsattı :D
  8. -Mehmet-

Amazon Siparişi Teslimat Süresi Normal mi?

Satıcı amazonsa biraz uzunmuş. Kasım yoğunluğundan veya stoktan dolayı olabilir. Müşteri hizmetlerinden bilgi almayı deneyin.
  9. -Mehmet-

Red Dead Redemption Mobile Geliyor!

Aaa bu netflix oyun da yapıyordu hatırladım, bi ara popülerdi. :D
  10. -Mehmet-

360mm sıvı soğutma öneri F-P

Hava soğutucuya yönelmek istersen tavsiye ettiğim modelleri ekliyorum alta : https://www.gaming.gen.tr/urun/764134/thermalright-peerless-assassin-140-digital-white-tl-d14cw-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  11. -Mehmet-

240 lar okey güzel soğutucular ama bulundukları fiyatta kallavi kule tipiler var zaten, bu sebeple 240 düşüncesi varsa kule tipine yönelmek daha mantıklı olabilir. 7800x3d ye sıvı soğutma istiyorsan 360 alıp hakkını vereceksin :D
  12. -Mehmet-

onlar bütçesine göre önerdiğim base modeller zaten, diğerlerini bütçe esnetebilirse diye ekledim.
  13. -Mehmet-

https://www.gaming.gen.tr/urun/560679/thermalright-frozen-warframe-pro-360-white-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  14. -Mehmet-

16 KASIM ❄️❄️LEAGUE OF LEGENDS KIŞ HARİTASI SONUNDA GELİYOR!❄️❄️

Sıcak çikolataları, salepleri alın. :kizginpeepo:
  15. -Mehmet-

İLK GÖKTÜRK Fragmanı Yayınlandı !🔥

Bu film benim çocukluğumu süsleyen film, Göktürk duyurulduğunda liseye yeni başlayacak olan bir bebeydim, şimdi üni bitti bitiyor. 6 Yıl sonra sonunda fragman gördüğüm için çocuk gibi heyecanlıyım. :kekw:
Geri