-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

Alınacak soğutucunun RAM'e çarpıp çarpmayacağını nasıl anlaşılır?

Şu modellere bakabilirsin bütçene göre, fazla fazla iş görür. Rame dayanma sıkıntı olmaz gibi, en kötü fan yükseltirsin arkadaşın dediği gibi...
  2. -Mehmet-

Alınacak soğutucunun RAM'e çarpıp çarpmayacağını nasıl anlaşılır?

Kasa, işlemci modeli ve bütçen nedir?
  3. -Mehmet-

Öneri %75 Manyetik Switch Klavye Önerisi

Yunzii iyi markadır, bayadır wrait de satılıyor. Meyergaming de wrait, ulugames gibi oem üreticileri ülkeye getiren bir marka. Yeni yeni giriyorlar piyasaya ama pek bilgim yok haklarında. Attack Shark konusunda kendileri ülkeye ilk giren oem üreticilerden biri, bu gasket klavyeleri Türkçe q...
  4. -Mehmet-

🔥🔥NVIDIA YENİ KART TANITIMINI DURDURU🔥🔥

Yani kulislerde öyle deniyordu, basın bellek krizinin başlarında bu haberleri girmeye başlamıştı. Yeni yeni resmileşmiştir. Böyle bir ortamda çıkmayacağı belli zaten.
  5. -Mehmet-

🔥🔥NVIDIA YENİ KART TANITIMINI DURDURU🔥🔥

Bu açıklanalı baya oldu ya, durdurmadan kasıt yeni 6000 serisi çıkmayacak diye biliyorum. 3060 ın üretim bandını tekrar açma planları var.
  6. -Mehmet-

Öneri %75 Manyetik Switch Klavye Önerisi

X82 Pro baya fp duruyor.
  7. -Mehmet-

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISI DAHA İYİ

Türknet veya Superonline fiber varsa geç, yoksa ve memnunsan tt devam et.
  8. -Mehmet-

Ramazan Gelince Oruç Tutacak Mısınız

Ben tek öğün beslenmeye alıştım o yüzden kolay olacak, iftarda küçük porsiyon yerim, sahurda da düşük kalori bir şeyler geçiştiririm. Günde fix 10.000 adım atıyorum zaten, biraz da mekik basarım yeter herhalde :D Sahura kadar aygır gibi su içeceğiz artık, su önemli :kekw:
  9. -Mehmet-

Star Wars oynama sırası çok bir şey farkettirirmi?

Hayır bir sıralaması yok, istediğini al oyna.
  10. -Mehmet-

Ramazan Gelince Oruç Tutacak Mısınız

Diyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.:widepeepo:
  11. -Mehmet-

Hangi Netflix Paketi Alınmalı?

HBO da çok fazla kült yapım var, baya uzun süre götürür içerikleri tüketene kadar. Kütüphane konusunda Netflix daha büyük, en büyük arşiv onlarda. Film konusunda yarışamazlar hatta. Senin içerik zevkine kalmış hangisini seçeceğin. HBO, Hepsiburada premium yanında geliyor 1080p reklamlı paket...
  12. -Mehmet-

🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Çok kötü fiyat, Honor'dan böyle bir fiyatlandırma beklemezdim.
  13. -Mehmet-

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

Daha çok varmış, idare ediyorsa süre bitene kadar kullan bence.
  14. -Mehmet-

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

Türknet e geçince 2500 liraya kadar cayma bedelini faturandan düşüyorlardı sanırım. Ama bırakıcaksan her türlü o 4500 ü vericen. Ne kadar kaldı ki taahhüdün bitmesine?
  15. -Mehmet-

F/P SSD ÖNERİSİ YARDIM

fp m2 ssd yok, en giriş 500 gb lar 3000 tl den başlıyor.
Geri