-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

Öneri Telefon Önerisi Kamerası ve Oyunu İyi Olsun

Bütçe 2k kadar artıyorsa s25 fe, çıkmazsa a57.
  2. -Mehmet-

10 Saatlik Çalışma İçin 1000tl İyi mi ?

Seri sil numaralar gözüküyor. kvkk sıkıntı çıkarır.
  3. -Mehmet-

131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

1200 kalan da var 2m da.:peeposad2:
  4. -Mehmet-

Valla benim de uykumu kaçırdınız, sakın öyle bir şey yapma. Sabredip görücez.
  5. -Mehmet-

fonların içinde ki hisseler piyasa da satılacak, elde edilen nakit fona para yatırmış insanlara paylaştıracak. Kısa ve öz olarak bu.
  6. -Mehmet-

bilgim yok hocam, ama sadece sana özel değil, çok fazla hisse tepkisiz taban taban çakılıyor. Benim yksln ve martı da 3. taban.
  7. -Mehmet-

hayırlısı olsun, haftaya sis bulutu bir nebze olsun dağılır muhtemelen.
  8. -Mehmet-

League Of Legends oynanır mı?

naptın sen...
  9. -Mehmet-

evet red yiyen işlem geçmişlerini, gelen iptal smslerini falan ss alıp tutun ne olur ne olmaz.
  10. -Mehmet-

Bülten de 17 eylül 13:30'dan sonra ki emirler tasfiye esasında dendi. Ondan önce verenler reddedilmiş, benim de red yedi midas'ta. Bu konuyla ilgili cimere baya yazan olmuş, midas'tan aldıysanız onlar da inceliyoruz dedi. Size öncelik durumu olabilir.
  11. -Mehmet-

Thf/Tly/Tp2 Fonları İçerde Kalanlar. (Tera Portföy)

hocam plan açıklanmış olsa da süreç belirsiz maalesef ucu açık, çünkü fon hisseleri dehşet derecede şişmiş durumda. Hacimsiz taban taban eriyorlar, bir yerden satacaklar ama nerden satacaklar onu zaman gösterecek. Hisseler totalde ne kadar nakde çevrilirse payları oranında dağıtılacak...
  12. -Mehmet-

30k Civarı Telefon Önerisi

S25 Fe alınır, a57 ile arada fark olur. S25 Fe ile x8 pro arasında bence s25 fe alınır çünkü kamera avantajı var. Poco'nun tek avantajı s25 fe ile aynı fiyata 12/512 gb olması (ironman edition olan aynı fiyatta, düzü ithalatçı garantili)
  13. -Mehmet-

Thf/Tly/Tp2 Fonları İçerde Kalanlar. (Tera Portföy)

fonda ki hisselerin satılması gerek, ondan sonra paylar paylaştırıldığında ne kadarını kurtarırsınız o zaman belli olur. Geçmiş olsun.
  14. -Mehmet-

Bu kadar hızlı çözünme olacağını kimse tahmin edemezdi hocam yıpratma kendini, para sağlıktan önemli değil edebiyatı yapmayacağım tabii bu işte kazanmakta var kaybetmekte. Ama iyi tarafından bak ppf de kaldın, en kötü ana paranı alırsın ve öncelikli taraftasın. Hisse fonlarında kalanların halini...
  15. -Mehmet-

iyi ki geç kaldım şu fon muhabbetine, ben azıtırdım hocam :kekw: 1789756375 halka arzdan devam biz ya, fazlasında gözümüz yok :D Baktım şimdi neyim kalmış diye, biraz yksln ve martı kalmış onlar da taban taban çakılmış. :kekw:
Geri