-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

Tershaneye Girilir mi?

tersane biraz ağır olur ama kafama yattı diyorsan gir dene biraz. Bir şey kaybetmezsin, hatta deneyim olur.
  2. -Mehmet-

Yardım İncehesap ve Sinerji 5800x3d 10th Anniversary Fiyat Saçmalığı

Şirkette abi biz napıyoruz diyen biri yok mu bu satıcılarda? Sanırım komünist olucam az kaldı :kekw: 1782433409 fark yok, ram krizi sebebiyle am4'ü geri diriltmeye çalıştılar, 10. yıl bahanesiyle pazarlarız dediler.
  3. -Mehmet-

Gta 6 Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı !🔥

sadece konsol
  4. -Mehmet-

Gelecek çok belirsiz. Bakalım daha ne süprizler göreceğiz:kizginpeepo:
  5. -Mehmet-

bilemiyorum. O kadar uzatırlarsa yeni teknolojilerle çok daha gelişmiş gta klonu oyunları görürüz bence. Önceden yüksek teknolojiye erişmek çok pahalı olduğu için Rockstar gibi büyük yapımcılar bunun ekmeğini iyi yedi.
  6. -Mehmet-

Konsolum yok hocam bilemiyorum maalesef.
  7. -Mehmet-

arayı o kadar açarlar mı bu sefer ya? Teknoloji eskiye göre çok daha hızlı gelişiyor.:unsure:
  8. -Mehmet-

bu oyun için borca girilir :kekw:
  9. -Mehmet-

GTA 6 Bu gece itibariyle Türkiye'de ön siparişe açıldı !🔥 PS Store ve XBOX üzerinden TL ile ön sipariş oluşturabilirsiniz !🔥 Standart Edition: 4000 TL Ultimate Edition: 5000 TL Link👉 https://www.playstation.com/tr-tr/games/grand-theft-auto-vi/ Link 👉...
  10. -Mehmet-

İzmir İçin Laptop Servis Önerisi

pc pro vardı. Orada bakım yaptıracaktım ama hava üfleyici alıp kendim bakım yapmak daha mantıklı geldi :D
  11. -Mehmet-

Mini Kasa Projesi İçin Psu Önerisi

hocam Türkiye de ıtx veya sfx güç kaynağı bulmak çok zor. Olanlar da pahalı üst seviye modeller, proje bileşenlerinden pahalı olur. Belki 2. el falan satan vardır, sıfır bulabilir misin emin değilim. Varsa tanıdığın yurt dışından getirtebilirsin. dark'ın böyle bir modeli var ama sistemi besler...
  12. -Mehmet-

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Hocam bende aynı arayışla bu yola girdim, aynı özelliği daha uyguna sunuyor neden almayayım diye düşündüm. Beni şimdilik memnun etti. Uzun kullanımda ne olur bilemem tabii, daha 2 gündür kullanıyorum. 1782244869 Yüksek seste evet dışarı ses verme var. Kumaş pedin doğası bu. Fakat ortamda başka...
  13. -Mehmet-

45-50k Bandına Android Telefon Önerisi

Hocam senin ilacın f8 ultra olabilir. Cihaz her şeyiyle dolu, en tepe snapdragon işlemciyi barındırıyor ve arkasında mini bir ses bombası var. Bütçeni 6k civarı aşıyor. Kamera senin için önemliyse ve farklı bir deneyim arıyorsan nubia z80 ultra da küçük bi ihtimal düşünülebilir, deklanşör tuşu...
Geri