-Mehmet- isimli üyenin son içerikleri

1. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Desteğe yaz hocam yenilesinler olmaz öyle, başka yaşayanlar da olmuş Parasını iade alanlar da olmuş. En azından paran boşuna gitmesin yaz.
  2. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

benim kodu vereyim mi kullanmıyorum zaten? Belki o çalışır.
  3. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Allah allah, başka kod oluşturuluyorsa tekrar oluştur istersen. Olmadı desteğe yaz, dsmart da sorunsuz çalışmıştı benim.
  4. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Alabildin mi? :D
  5. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Hesabına gir, bu sayfada altta kupon oluştur butonu var hocam. Buradan kupon kodu alabilirsin. https://www.pazarama.com/pazarama-plus/kampanya/detay/plus-uyelerine-exxen-hediye
  6. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Veriyor hocam, pc den alman gerek, mobilde çıkmıyor.
  7. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Süre bitirmeye yetmezse bir tane de trendyol plus al, 3 ayda o veriyor komple tüketirsin platformu, çok içerik yok zaten :kekw:
  8. -Mehmet-

Gibi Dizisi izlenir mi?

Açıp izlemedim ama baya fazla kesitini izledim. Güzel diziye benziyor, bence izlenir. Feyyaz Yiğit'i seviyorum zaten. 1767553928 Pazarama plus 1 tl ilk ay. 1 Aylık exxen üyeliği de veriyorlar. DSmart Go da var ilgini çekerse, şifreli kanallar falan var içinde.
  9. -Mehmet-

Çözüldü✓ Hangi Anakartı Almalıyım ?

https://pckolik.com.tr/urun/PCK-BATTLE-AX-X870A-WIFI?ref=akakce&v=1.65.6
  10. -Mehmet-

Öneri TEMU ÜRÜN ÖNERİ VE PAYLAŞIM

Şu zımbırtıyı ülkeye neden hala getiren yok anlam veremiyorum :D...
  11. -Mehmet-

Sizce Türkiye bu sene Eurovision şarkı yarışmasına katılmalı mı?

Irkçı ve taraflı bir organizasyon, İspanyası, Hollandası falan bile katılmazken ne bu aşk :kekw:
  12. -Mehmet-

COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI V14 10.000 tl

19 faz varmış, güç beslemesi oldukça kuvvetli, buda ekstrem koşulların kartıyım diyor. Soğutucular da bu güç beslemesine oranla yeterli gibi duruyor, 2 m2 slotuna da soğutma koymuşlar. Port kısmı zayıf kalmış, thunderbolt veya usb 4.0 yok. Onun harici bi eksiği yok, wifi var bt var. Bu fiyata...
  13. -Mehmet-

Ne bakımdan?:unsure:
  14. -Mehmet-

Zoom muadili program önerisi

İkisi de ücretsiz diye biliyorum. İkisinde de 60'ar dakikalık toplantılar açabiliyorsun.
  15. -Mehmet-

Epey de 19 faz yazıyor, doğruysa çok çok iyi fiyat, hemde x870 çipset. Port kısmı pek zengin değil tek eksisi o gibi. Tasarım da hoş Asus dragon'u andırıyor :D Şuan en fp anakart olabilir.
Geri