Olum ben uyurken adamı kaçırmışlar :kekw:
Bu kadar kolay olmasını hiç beklemiyordum. Trump bütün dünyanın gözü önünde herkese racon kesti farkında mıyız:kekw:
Petrole de çökecekler, valla çok temiz iş.
🔴ABD, Dünya'nın en büyük petrol rezervlerine sahip ülkesi olan Venezuela'nın başkenti Karakas'ı bombalıyor !
🔴ABD, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'yu kaçırdı. Evet doğru duydunuz, bakalım gelecek bize neler gösterecek:kekw:
Coil whine hemen hemen her kartta oluyor, olmayanlar şansa denk geliyor. Hatta videoda dinlediğim kadarıyla seninki çok minimum seviyede. Daha sesli kartlar var. Kabul edilebilir düzeyde geldi bana.
Bağlantı yuvaları arkada olan anakartlarla uyumlu olan bir kasa almışsın, madem aldın almışken o özelliği değerlendir derim. Stealth modelini alırdım, kablosuz tasarım çok yakışıklı duruyor gerçekten.
Paramız değersiz, nicelik olarak kalabalık bir oyuncu kitlesi olsakta nitelik olarak kazandırdığımız para yüksek değil. Ayrıca avrupa merkezli stüdyolar buradan önemli gelir elde etseler de Türklere karşı art niyetli oldukları için bilerek altyazı bile getirmiyorlar. Örnek ubisoft. Dublajı...
Fikir güzelmiş elinize sağlık. Özellikle domain iyiymiş, güzel bir adres. Eleştirebileceğim noktalar : renklendirmelerde revize gerekli, bir uzmanla veya kendiniz renklendirme konusunda çalışmalısınız bence. Bütün cashback veren platformlar yok, bu sebeple veri az, hangi dijital cüzdan kaç tl...
Total War çok merak ediyordum ve almak istiyordum. En pahalı oyununu vermişler. Valla ben memnunum bundan, rdr2 vardı zaten benim. Deneyelim bakalım şu Total War oyununu, ramazan da akar :D Günlük oyunlar hariç bu sene bence iyiydiler. 2 Tane büyük oyun vermiş oldular.
1767294319
Bende...