Özgür Özel CHP'den istifa ederek yeni partinin kurulacağını açıkladı 👀
Önümüzde ki günlerde gerekli bürokratik girişimler başlatılacak !
Tahminlere göre Özelle birlikte 90 civarı milletvekili de istifa ederek yeni partiye geçecek !
83 Vekilin yeni partiye geçmesi durumunda CHP mecliste ki ''Ana...
dream modelinin sac kalınlığı 0.7 mm yazıyor, tank modelinin ki 1.20 mm kalınlığında. Tank modeli takribi %40 civarı daha kalın diyebiliriz.
1784626648
valla bende fiyatı neye göre belirlediklerini çözemiyorum artık hocam, zoko eski cazibesini kaybetti bana göre ama hala alınabilir bir marka...
Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi...
Genel kalite yerlerde, kişisel boykot ediyorum. Ayrıca Marvel eski heyecanı vermiyor artık, merak bile etmiyorum artık marka öyle öldü. Beni sinemaya götürecek 2 şey var, biri yeni bir sw üçlemesi, diğeri de Alper Çağlar :kekw:
iddia oynamadım hocam, takımın fan coinini aldım maçtan önce. Kaybedince de düştü haliyle.
1784501464
valla hocam başladığımdan beri nereye elimi attıysam kurudu. Yolumuzu halka arzdan bulucaz gibi :kekw:
bir kaç ayda bitirmezsen filtre kahve bayatlar ve aromasını kaybeder. Dağıtacam diyorsan orası sana kalmış, içmek için kutu kutu kahve alınmaz, stoklanacak şey var stoklanmayacak var. Stoklamak için gereksiz bir ürün, tüketeceğiniz kadar alın.