Bülten de 17 eylül 13:30'dan sonra ki emirler tasfiye esasında dendi. Ondan önce verenler reddedilmiş, benim de red yedi midas'ta. Bu konuyla ilgili cimere baya yazan olmuş, midas'tan aldıysanız onlar da inceliyoruz dedi. Size öncelik durumu olabilir.
hocam plan açıklanmış olsa da süreç belirsiz maalesef ucu açık, çünkü fon hisseleri dehşet derecede şişmiş durumda. Hacimsiz taban taban eriyorlar, bir yerden satacaklar ama nerden satacaklar onu zaman gösterecek. Hisseler totalde ne kadar nakde çevrilirse payları oranında dağıtılacak...
S25 Fe alınır, a57 ile arada fark olur. S25 Fe ile x8 pro arasında bence s25 fe alınır çünkü kamera avantajı var. Poco'nun tek avantajı s25 fe ile aynı fiyata 12/512 gb olması (ironman edition olan aynı fiyatta, düzü ithalatçı garantili)
Bu kadar hızlı çözünme olacağını kimse tahmin edemezdi hocam yıpratma kendini, para sağlıktan önemli değil edebiyatı yapmayacağım tabii bu işte kazanmakta var kaybetmekte. Ama iyi tarafından bak ppf de kaldın, en kötü ana paranı alırsın ve öncelikli taraftasın. Hisse fonlarında kalanların halini...
iyi ki geç kaldım şu fon muhabbetine, ben azıtırdım hocam :kekw:
1789756375
halka arzdan devam biz ya, fazlasında gözümüz yok :D
Baktım şimdi neyim kalmış diye, biraz yksln ve martı kalmış onlar da taban taban çakılmış. :kekw: