MehmeT075 isimli üyenin son içerikleri

1. MehmeT075

Öneri HANGİSİNİ SEÇMELİYİM

Bence AOC çünkü natural de 180 hz ayrıca nvidia gsync destekliyor. Kalan özellikleri %99 aynı. Ben alacak olsan aoc alırdım. Tercih senin
  2. MehmeT075

Hearts of Iron 4 Multi de Oyundan Atıyor

Arkadaşımla beraber hoi4 oynarken sunucuya katılan kişinin garip bir şekilde 140 üzeri pingi oluyor. Hangimiz açarsak açalım katılanda oluyor bu sorun. Oynarken sürekli ReSyn uyarısı veriyor ve bir süre sonra katılan kişi oyundan ya da sunucudan atıyor. İnsanlar 20-25 kişi rp yapıyorda bir şey...
  3. MehmeT075

Minecraft java & bedrock aldım lakin bedrock nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.

Merhabalar geçenlerde minecraft indirime girdiğinde Java & Bedrock almıştım. Java yükledim ve oynadım. Şimdi ise bedrock yüklemek istiyorum ama minecraft launcher de bedrock gibi bir seçim yok. Yardımcı olabilirmisiniz.
  4. MehmeT075

Öneri 2000TLYE hyperx cloud II’den iyi kulaklık var mı?

Bilemiyorum vallahi ne söylesem yalan olur
  5. MehmeT075

LoL kurulu ama yeniden kuruyor

Denedim lakin olmadı. Sanırım silip yeniden yükleyeceğim. Çok can sıkıcı bir durum. Yinede teşekkür ederim
  6. MehmeT075

Öneri 2000TLYE hyperx cloud II’den iyi kulaklık var mı?

bence yok. ama görünüm istiyorsan logitech g335 var
  7. MehmeT075

Çok garip
  8. MehmeT075

evet denedim lakin bu hatayı verdi
  9. MehmeT075

Bilgisayarımda iki adet nvme ssd mevcut. birinde oyunlarım birinde ise windows ve uygulamalarım vardı. windowsumu resetledikten sonra tekrar League of Legend's oynamak istediğimde 20 gb yakın yeniden kurulum yapıyor. Bunu tanıtma gibi bir şey yapamıyormuyum yardımcı olurmusunuz
  10. MehmeT075

Buji ve hava filtresi değişir mi?

Kral hava filtresi ve bujinin performansına katacağı pek bir şey yok. Buji yakıdı patlatmaya hava filtreside motora pislik kaçmasını önler. Bujiyi değiştireceğine bir şey diyemem ama hava filtresi gereksiz gibi geldi.
  11. MehmeT075

3100 liraya kadar ayakkabı önerisi

Dediğim bir şey yok kral. Herkesin kendi geliri. Ben sadece böyle durumların suçlusunu eleştiriyorum.
  12. MehmeT075

3100 liraya kadar ayakkabı önerisi

Reis konuyla alakasız ama biz sistem toplucaz diye kılı kırk yarıyoz bi ürün için saatlerce araştırma yapıyozki en sağlamı ve en ucuzunu alak diye sen 3100 e ayakkabı alıyon :( Dünyanın Adaleti işte
  13. MehmeT075

Yardım Param güvende ile işlemci alınır mı?

Biraz uğraştım ama sonunda buldum. Bende buradan aldım şu an aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim. Ayrıca param güvende ile almanız mümkün. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-rx580-8gb-ekran-karti-1074706660/detay 1692901859 Eğer bütceyi...
  14. MehmeT075

Yardım Param güvende ile işlemci alınır mı?

yeterli olacaktır. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana isterseniz ekran kartının linkini bırakabilirim
Geri