mehmet07_ isimli üyenin son içerikleri

1. M

Sata kablosu hangisi

Tamamdır ben biraz daha araştırcam yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim iyi akşamlar
  2. M

Sata kablosu hangisi

Biraz daha detay verir mısın chat GBT ye sorduğum da sata girişli bir RGB LED alıp o kısma takınca çalıştığını söyledi molexten nasıl oluyor
  3. M

Sata kablosu hangisi

Fana değil kasam cam içerisi çok karanlık duruyor güzel ve canlı bir ışıklı LED alıp camın etrafına donücem içeriyi Aydınlatsın diye
  4. M

Sata kablosu hangisi

Cevabın için çok teşekkür ederim yarım saatir arıyorum RGB kablosunu buna takınca oluyor demi 650w bı sorun çıkmaz diye düşünüyorum sence bi problem olur mu
  5. M

Sata kablosu hangisi

Selamın aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar RGB LED alıp kasaya koyucam güzel Dursun diye ama gücü sadece kasadaki sata dan alabilirim o kabloyu bı türlü bulamadım görseldeki kablo sata mı
  6. M

7 days to die Steam dışında başka bir oyun platformda bulamadım

Knk o game preview yazıyor ya o ne demek oluyor
  7. M

ROCKSTAR GAMES DE YENİ HESABA GİREMİYORUM

Selam arkadaşlar iyi akşamlar benim rockstar hesabımda iCloud bağlıydı ama artık ona erişim sağlayamıyorum bundan dolayı gmaile hesap açmaya çalıştım hesap açtım ama GTA 5 tıkladığım zaman giriş bilgilerimi giriyorum kodu eski iCloud a yolluyor sebebi ve çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. M

Gece pazarındaki iyon phantomu yoksa şimşek phantomu

Bronz 3 gümüş 1 olcam kaldı
  9. M

Önerin için teşekkür ederim
  10. M

Öneriniz için teşekürler ederim
  11. M

Teşekkür ederim öneriniz için 1744285063 Mantıklı öneriniz için çok teşekkür ederim
  12. M

Reis bayar mı uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü sürekli sürekli skin alma gibi bı durumum yok bazıları bayar yazmış farklı forumlarda 1744284305 Şimşek phantom çok güzel hissetiyordu oynarken
  13. M

Arkadaşlar biliyorsunuz bugün valoranta gece pazarı geldi gece pazarında 1065 vp indirimli iyon phantom var ve bana da phantom skini lazımdı ama mağazada şimşek phantom var oda 1775 vp sizce hangisi daha güzel yada hangisini tercih etmeliyim
  14. M

Sistem önerileriniz nedi

Arkadaşlar iyi akşamlar 30 k bütçem var kasa için uzun ömürlü bı kasa olması lazım çünkü birdaha toplama yada değiştirme gibi bir şansım yok 3 yıla felan anca değişmiştire bilirim 4060lı sistemler beni biraz korkutuyor 8 GB vram den dolayı çünkü 2 3 yıl sonra kasma donma gibi şeyler olabilir tam...
  15. M

Teknosa dan alınan sistemler nasıl geliyor

Tekrar dan teşekkürler olmadı öyle yaparız
Geri