Mehmet0909 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım COD MW connection failed hatası

Arkadaşlar bende çözdüm wifi modülüyle telefonun internetine bağlanıp girince sorun çözüldü bu superonline kullananlarda yaşanıyor galiba bu sıkıntı
  2. M

Çok garip hocam ya bide ben multiplayerın da da değilim hikaye kısmı hoşuma gittiği için aldım hikaye kısmını da o kısmı geçmeden oynayamıyorum galiba 1709118861 Şimdi wifi modülü aldım başka nir internetten bağlanıp tekrar gireceğim gerçekten çok sinirim bozuluyor okadar para verdim...
  3. M

Superonline hocam
  4. M

Yok hocam güvenli interneti kapattım yine bir işe yaramadı 1709116232 Yok mu arkadaşlar bu olayın bir çözümü bilen başına gelen yardım etsin
  5. M

Kapattırdım biraz önce arayıp umarım olmuştur iş dönüşü bi bakıcam çok heyecanlıyım 😄
  6. M

Nasıl kapatabilirim hocam bana da mantıklı geldi 1709104421 Hocam ben pcyi topladım wifi modülü yok maalesef bende 1709104521 Upnp ayarı değil demi hocam güvenli internet dediğiniz onuda kapatmıştım çünkü
  7. M

Hocam merhaba aynı sorun bende de var aynı oyunda herşeyi denedim bilgisayara bile formatladım forumlardaki bütün çözüm önerilerini de denedim yinede oynayamıyorum oyunu lütfen bilen varsa yardımcı olsun
Geri