Mehmet123. isimli üyenin son içerikleri

1. Mehmet123.

Klavye arıyorum bütcem 2500 lira

https://www.vatanbilgisayar.com/inca-ikg-455-empousa-gasket-gray-switch-rgb-mekanik-gaming-klavye-beyaz.html bu nasıl bir klavye bir tanıdığım da kullandım da çok hoşuma gitti sesi
  2. Mehmet123.

%75 onerebilir misin belirtmeyi unutmuşum
  3. Mehmet123.

Bütcem 2500tl az mı cok mu bilmiyorum sanırım fiyat algımı kaybettim tek istediğim %75 sessiz mekanik ve kablosuz olması önerileriniz için teşekkür ediyorum
  4. Mehmet123.

Yardım İPad’in tuşu kendi kendine takılı kaldı

Garantisi bitti maalesef ürün yurtdışı olduğundan 1 yıl garantisi vardı
  5. Mehmet123.

Yardım İPad’in tuşu kendi kendine takılı kaldı

Tableti alalı 1 yıl 2 ay oldu ve ben tableti çok kullanmadığımdan ablama verdim kullanması için ve Onunda yaptığı tek şey ara sıra hayday oynamak yani anlayacağınız çok nadir kullandık cihazı sonrasında ablam ve ben tablete 3-4 hafta hiç dokunmadık sonrasında açmaya çalıştığımızda tuşun takılı...
  6. Mehmet123.

Sizce bu sayfa dolandırıcı mı?

Yerleri varmış artvinde gercekmi anlayamadım
  7. Mehmet123.

Sizce bu sayfa dolandırıcı mı?

tek kullanımlık hattı olduğunu ve 1 kere sim takınca başka bir operatöre gecemedigimiz icin ucuz olduğunu söylüyor ben cok anlamadığımdan sizlere sormak istedim yardöm eden herkese teşekkür ediyorum.
  8. Mehmet123.

Ps5 slim vs ps5 pro vs pc vs xbox

Pc ps5 laptop tablet neredeyse bütün teknolojik cihazlara sahibim sana kısaca şunu söyleyeyim "bir anlık heves" sadece bu 1 2 ay oynar sıkılırsın deneyimle tecrübeledim alcaksan illa laptop al ileride isini görür
  9. Mehmet123.

Paket cikolata önerisi

Cok mantıklı aslında teşekkür ederim 1732710245 Ilkokul hocam😀
  10. Mehmet123.

Paket cikolata önerisi

Eski hocamı ziyaret etmeyi düşünüyorum fakat tabii ki eli boş değil, kutu cikolata almayı düşünüyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemedim bütcem 700 tl yardımcı olan herkese simdiden teşekkür ederim
  11. Mehmet123.

Steam hedef klasoru boş olmalıdır hatası

Steam e girerken bu hatayı veriyor ne yapmam lazım
  12. Mehmet123.

Steam hedef klasör boş olmalıdır hatası

Steam in ustune basınca hicbir tepki vermiyordu bende sildim geri yükledigimde bu steam hedef klasörü boş olmalıdır hatasını almaya başladım lütfen yardım edin
  13. Mehmet123.

Yardım 2024de rx6600 alınır mi

Bendede rx6600 var hic pisman etmedi
  14. Mehmet123.

Yardım 2024de rx6600 alınır mi

Alınır
Geri