https://www.vatanbilgisayar.com/inca-ikg-455-empousa-gasket-gray-switch-rgb-mekanik-gaming-klavye-beyaz.html bu nasıl bir klavye bir tanıdığım da kullandım da çok hoşuma gitti sesi
Bütcem 2500tl az mı cok mu bilmiyorum sanırım fiyat algımı kaybettim tek istediğim %75 sessiz mekanik ve kablosuz olması önerileriniz için teşekkür ediyorum
Tableti alalı 1 yıl 2 ay oldu ve ben tableti çok kullanmadığımdan ablama verdim kullanması için ve Onunda yaptığı tek şey ara sıra hayday oynamak yani anlayacağınız çok nadir kullandık cihazı sonrasında ablam ve ben tablete 3-4 hafta hiç dokunmadık sonrasında açmaya çalıştığımızda tuşun takılı...
tek kullanımlık hattı olduğunu ve 1 kere sim takınca başka bir operatöre gecemedigimiz icin ucuz olduğunu söylüyor ben cok anlamadığımdan sizlere sormak istedim yardöm eden herkese teşekkür ediyorum.
Pc ps5 laptop tablet neredeyse bütün teknolojik cihazlara sahibim sana kısaca şunu söyleyeyim "bir anlık heves" sadece bu 1 2 ay oynar sıkılırsın deneyimle tecrübeledim alcaksan illa laptop al ileride isini görür
Eski hocamı ziyaret etmeyi düşünüyorum fakat tabii ki eli boş değil, kutu cikolata almayı düşünüyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemedim bütcem 700 tl yardımcı olan herkese simdiden teşekkür ederim
Steam in ustune basınca hicbir tepki vermiyordu bende sildim geri yükledigimde bu steam hedef klasörü boş olmalıdır hatasını almaya başladım lütfen yardım edin