büyük ihtimalle bu olur ama bu kadar para vermek bence mantıklı değil ddr4 8gb rame 2. el bak derim 1k ya falan denk gelebilirsin
1781461235
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-samsung-8gb-3200mhz-laptop-ram-1318993626/detay...
ben ocakta 10350 ye aldım 6800 xt yi macunu falan değiştirdim kullanıyorum daha hiçbi sorun yaşamadım bu sen yaşamayacaksın demek değil ama amd artık o eski rx470 480 ler gibi hata vermiyor yeni kartları daha iyi o konuda fiyatlar da uygun bence alınır
hala kartın tdp sine takıldım ben 340w...
bana kötü geldi 3080ti 1080p de furmark gl ayarında 163 fps veriyo 340w çekiyor ppw si 0.47 bana absürt geldi bende de güç olarak benzer olan 6800 xt var aynı ayarlarda 240w çwkip 240 fps ler veriyor
evde metre ve ya mezuro var ise ekran kartının gireceği yeri ölç hocam olmadı öndeki fanı da sökeceğini hesap edip ekle genelde 34 cm falan oluyo 3 fanlı kartlar
ama kasanın fotoğrafına bakınca senin 2 fanlı msı kart modele göde 22-24 cm + 1 fan boyu dersen 34-36 cm ve daha fanın yanına varana...
kral ekran kartı çok mantıklı işlemci darboğaz olacak tamam da bu seni öldürmez ya bi süre idare edersi ilerleyen dönemde ekran kartı alman kolay olmaz malum şu aralar en pahalı malzeme ekran kartı ve ram bu ikisinden aldığın gibi kullanmaya başlayabileceğin de ekran kartı.
kafanda kurguladığın...
aynı laptopun 5300u versiyonu var
ssd kablosu bende de yoktu bilgisayarcılarda çıkma oluyor yakınında varsa ucuza çözersin yanlış bilmiyorsam uzunlukları dışında hepsinin giriş soketleri aynı
bendeki 4gb gömülü ram ile gelmişti 8 gb ekledim yıllardır kullanıyorum ama bil ekran kartın rami 16...
xfx swft 6800xt modeli var
16 gb mantıklı tabii ki ama duruma göre ve kullanımınıza göre 8 gb da yeterli olur diye düşünüyorum 16 gb ileriye dönük olur yeni çıkan oyunlarda falan sorun yaşanmaz en azında günümüzde artık 8gb kartların son demleri yaşıyor üzmüyor ama çok ta sevindirmiyor yani öyle...
valla kral r5 3600 16 gb 3600 mhz ram ile 1080p de kullanıyorum ben
daha hiçbir sorun yok
pubg ultrada fan açmıyor (belki işlemci yetersiz olduğundandır)
minecraft fan açmıyor
ets fan açmıyor
dying light fan açmıyor kart öyle söyliyim
yani bu kart 2k da bile rahat kullanırsın hatta 4 k da da...