mehmet32342 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım 2 k monitor Tavsiyesi

hem 32 hem 2 k duzgun fıyat ve ıs gorcek bı monıtor bulamadım
  2. M

bayadır 32 kullanıyorum sureklı oyun oynuyorum 24 ekran bana cok kucuk gelecektır
  3. M

32 olan ekranım twisted minds marka pek memnun kalmadım o yuzden hıc denemek ıstemıyorum yan ekran yapacam bunu dırek 2 k duzgun bı monıtor almak ıstıyorum
  4. M

7800x3d İşlemci Msi gaming oc 5070 ekran kartı sistemimde 1080 kullanıyodum suan 2 k monıtor almayı dusunuyorum ama anlamadıgım ıcın karar veremedım yorumlarınızı beklıyorum 1080 olan ekranım 32inç 2 k dada miinimum 27 dusunuyorum max butce 15
  5. M

Bilgisayar toplama cok acıl yardıma ıhtıyacım var

bugun kendım bılgısayarı topladım herseyı taktım monıtore ekran gelmıyor anakartta cpuda kırmızı ramda sarı ısık yanıyor yardımcı olabılcek varmı
  6. M

Yardım Kasa Sıvı Sogutma takma yardım

anakartım msi pro b650 m-p işlemci 7800x3d sıvı sogutma msi 360 a13 modelı ama sıvı sogutma ıslemcının vıda yerlerıne denk gelmıyo napmam lazım
  7. M

Yardım Kasa Sıvı Sogutma takma yardım

https://www.itopya.com/bitfenix-al118-850w-80-bronze-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-beyaz-kasa_u29687 elımde bu kasa var msı 360 sıvı sogutma var sıvı sogutmayı ustemı takmam mantıklı altamı acıl yardıma ıhtıyacım var
  8. M

AMD Ryzen 7 7800X3D Bu fiyata alınır mı

aynı satıcıdan aldım sıkıntısız geldı 1762724787 satıcı saglam gonderıyo skntı yok
  9. M

REZİL İTOPYA SORUMSUZLUĞU

iptal etmemizemedemi izin verilmez cuma gunu aradım kargoya vermedıysenız ıptal etcem kusura bakmayın dedım adamlar iptal edemeyim diye kargoyya verıldı gırdıler
  10. M

REZİL İTOPYA SORUMSUZLUĞU

Ben böyle lanet sıkıntılı bir firma görmedim 1 hafta oldu 1 tane boş kasayı kargoya veremedıler veremedikleri yetmiyormuş gibi birde iptal etmeyelim diye vermedikleri kargonun gecersiz barkodunu gırmısler siteye
  11. M

Trendyol 7800x3d almam lazım

https://www.trendyol.com/amd/ryzen-7-7800x3d-4-2-ghz-am5-96-mb-cache-120-w-islemci-tray-kutusuz-fansiz-p-771494855?boutiqueId=61&merchantId=108281 alabilirsin baska sıtelerde 500 tl daha uygun
  12. M

Yardım Modem Öneririmisiniz

çok teşekkur ederım baya genıs bı yazı hazırlamıssınız fıyatlarını kontrol edıp yazdıklarınıza gore bırını tercıh edecem eyvallah
  13. M

Yardım Modem Öneririmisiniz

75 mbps turknet kullanıyorum modemım cok eskı kaldı sorunlar yaşamaya başladım modem önerisi olcak varmı mumkunse kullanan kişiler aldıktan sonra pişman olmaycağım bişey almak istiyorum
  14. M

Yardım Kasaya ARGB Fan Alma

neden ? 1762255316 görsel ışıklandırmasını ıletırsenız cok ıyı olur
  15. M

Yardım Kasaya ARGB Fan Alma

hiçmi anlayan yok :D
Geri